Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Τάκης Θεοδωρικάκος: Καταθέτει μήνυση στον απόστρατο για την υπόθεση του γιου του


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε «κουκούλωμα» σε υπόθεση του γιου του, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ότι σήμερα (1.2.2023) θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο στις 11 το πρωί και θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός καταγγέλλει τον υπουργό ότι συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί ο γιος του.

Μάλιστα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος με την ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή είχε αποδώσει τις καταγγελίες στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όπως ανέφερε ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας κατέθεσε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τις καταγγελίες, το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε.

Για την υπόθεση μήνυση κατέθεσε και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς στις καταγγελίες αναφερόταν πως αυτός ήταν που παρενέβη για την συγκάλυψη της υπόθεσης, πριν από δύο χρόνια.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom