Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Κέρκυρα: Αστυνομικοί σταμάτησαν άνδρα για ναρκωτικά και διαπίστωσαν πως ήταν καταζητούμενος ληστής!

Και στα Ιωάννινα συνέλαβαν αλλοδαπό που καταζητείται στην Ολλανδία

Στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην πόλη της Κέρκυρας έναν άνδρα και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, από την προανάκριση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ήταν καταζητούμενος ληστής.

Ο φυγόποινος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για ληστεία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών.

Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που διέταξε τον εγκλεισμό του στη φυλακή μετά την απολογία του στον ανακριτή για την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, καθώς η δικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη.

Συνέλαβαν στα Ιωάννινα αλλοδαπό που καταζητείται στην Ολλανδία

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε έναν αλλοδαπό σε μια περιοχή των Ιωαννίνων, οδήγησε στην σύλληψή του καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Ολλανδίας, σύμφωνα με το οποίο έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ηπείρου, ο οποίος δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην Ολλανδία.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom