Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο μήνυμα μέσα από τις φυλακές - «Μεγάλο στοίχημα» λέει ο Αλέξης Κούγιας


Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια και από κοινού ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η 34χρονη δηλώνει σίγουρη ότι θα αθωωθεί…

Μετά από μήνες σιωπής στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μέσω του Αλέξη Κούγια που την εκπροσωπεί νέο μήνυμα, την ώρα που η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει ξεκινήσει.

Η 34χρονη κατηγορούμενη δηλώνει σίγουρη ότι στο τέλος θα αθωωθεί και πως οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει θα καταρρεύσουν. Σύντομα ευελπιστεί πως θα αφεθεί ελεύθερη και θα μπορέσει να επιστρέψει στα μέρη που ζούσε στην Πάτρα.

Ο Αλέξης Κούγιας, απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας «Πελοπόννησος» για όσα βιώνει η εντολέας του μέσα στις φυλακές, ανέφερε: «Δεν μπορείς να είσαι καλά όταν είσαι τόσους μήνες μέσα στη φυλακή. Απλά όταν καταλαβαίνεις ότι το περιβάλλον αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει συμβεί, νιώθεις πολύ καλύτερα. Νιώθει και η ίδια και την έχω πείσει κι εγώ, με όλα τα στοιχεία που αναδείχθηκαν – όπως την κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα – ότι ο Γολγοθάς της τελειώνει».

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλά συχνά με την πελάτισσά του και την ενημερώνει για όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί. «Νιώθει ότι με την υπεράσπισή της αλλάζουν όλα. Ξέρει ότι έχει κοντά της τον κ.Τσατσάκη – κορυφαίο ιατροδικαστή του κόσμου. Κι έρχονται και άλλοι ιατροδικαστές. Εχω ραντεβού με κορυφαία ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη. Θα καταθέσει και εκείνη».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι βεβαία μέσα από την φυλακή ότι θα αθωωθεί και πως σύντομα θα βρίσκεται ελεύθερη: «Όπως είμαι κι εγώ βέβαιος ότι θα αθιωωθεί. Εχω κερδίσει πολλά στοιχήματα στην 48χρονη καριέρα μου. Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα. Κάνω το αυτονόητο».

Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ακόμη ότι στην αρχή της υπόθεσης, όταν όλοι είχαν πέσει πάνω κατά πάνω στην Ρούλα Πισπιρίγκου, αρκετοί που ήθελαν να μιλήσουν φοβόντουσαν. Και έκαναν πίσω. Ιδιαίτερα με την δημοσιότητα που είχε δοθεί στο θέμα. «Πλέον θα μιλήσουν πολλοί» κατέληξε ο κύριος Κούγιας.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται και οι συζητήσεις για τις πιθανότητες αποφυλάκισης της 34χρονης κατηγορούμενης. Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος Μάνος Δασκαλάκης, διότι δεν ήταν μπροστά σε κανένα περιστατικό, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει προσωπική άποψη και πικρία, έχει μεταλλαγμένη άποψη, την πριν και την μετά.

Στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης θα προσπαθήσει ο κ. Κούγιας να τον βγάλει αναξιόπιστο». Καταλήγοντας, είπε ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την Πισπιρίγκου εκτός φυλακών»!

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom