Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Καταδικάστηκε πατέρας που πέταξε έξω από το σπίτι μάνα και μωρό!


Η υπόθεση για ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα έφτασε στο δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για ανάλογο αδίκημα…

Ο νεαρός καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα, αλλά δεν έβαλε μυαλό. Συνέχισε τα ίδια και βρέθηκε ξανά στο εδώλιο για το ίδιο αδίκημα. Η νέα καταδίκη του προβληματίζει, με τις περιγραφές της σύζυγου του, για αυτά που έζησε να προκαλούν απέχθεια. 

Ο νεαρός άντρας την χτύπησε και κάποια στιγμή αποφάσισε να βγάλει έξω από το σπίτι τόσο την ίδια, όσο και το μωρό που έχουν αποκτήσει, μόλις 5 μηνών, που βρισκόταν στο καροτσάκι του.

Σε καταγγελία για κακοποίηση προχώρησε μία μητέρα από τη Λάρισα, εις βάρος του συντρόφου της. Ειδικότερα, η γυναίκα κατέθεσε στην Ασφάλεια πως ο σύντροφος και πατέρας του μόλις 5 μηνών παιδιού της, τη χαστούκισε και την πέταξε έξω από το διαμέρισμά της, μαζί με το μωρό.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άντρας πακιστανικής καταγωγής πήγε στο σπίτι της, για να δει το παιδί. Τότε ο κατηγορούμενος τη χαστούκισε και στη συνέχεια την έβγαλε έξω από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας, μαζί με το πέντε μηνών βρέφος που ήταν στο καρότσι.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και τόνισε ότι η γυναίκα δεν τον άφηνε να δει το παιδί του. Παραδέχτηκε ότι τη χτύπησε, όχι όμως με δύναμη, ενώ αρνήθηκε την κατηγορία ότι άφησε την ίδια και το παιδί τους έξω από το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο εισαγγελέας της έδρας επεσήμανε στον κατηγορούμενο ότι είχε καταδικαστεί πάλι πριν μερικές μέρες για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και στη συνέχεια πρότεινε την ενοχή του για τις πράξεις της σωματικής βλάβης και παράνομης βίας αλλά για τη πράξη της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο πρότεινε την αθώωση του.

Το δικαστήριο συντάχθηκε με την πρόταση του εισαγγελέα και επέβαλε στον κατηγορούμενο συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή και ενώ εκκρεμεί η απέλαση του από τη χώρα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: