Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Χυδαία επίθεση του Αλέξη Κούγια σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Μπαμ» μέσα στο δικαστήριο (βίντεο)


Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν ξεκινήσει η δίκη πλησίασε τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη της Μπαμ και του ereportaz.gr και τον ρώτησε: Εσύ έγραψες αυτό το κατάπτυστο άρθρο για μένα;

Ο Νίκος Νικολετάκης αποκρίθηκε ότι δεν το έγραψε ο ίδιος. Τότε προσπάθησε να τον χτυπήσει στη μύτη. Ένας αστυνομικός που παρακολουθούσε εξ αποστάσεως επενέβη και τον απομάκρυνε.

Ο Αλέξης Κούγιας φώναζε στην αίθουσα και καταφερόταν με υβριστικό τρόπο σε βάρος του Πέτρου Κουσουλού.

Δεν θα έλθει εδώ η α… με τα πράσινα παπούτσια; Να του πείτε να έρθει. Αλλιώς θα τον βρω “.

Οι απειλές είχαν και συνέχεια. Κάποια στιγμή ο συνήγορος της Πισπιρίγκου είπε: “Βρήκατε μια αθώα γυναίκα και τη στείλατε στη φυλακή!”.

https://www.ereportaz.gr/

Χυδαία επίθεση του Αλέξη Κούγια σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Μπαμ» έλαβε χώρα μέσα στο δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ενταση σημειώθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και σε δημοσιογράφο, συνεργάτη του Πέτρου Κουσουλού εκδότη της εφημερίδας «Μπαμ». 

Οπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στην Super Katerina στον Alpha, στο ΜΟΔ στο οποίο συνεχίζεται για μια ακόμα μέρα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας κινήθηκε απειλητικά προς τον δημοσιογράφο, ενώ τον έβριζε με σκαιότατους χαρακτηρισμούς.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι ρεπόρτερ των εκπομπών, ο Κούγιας βρίζοντας με χυδαίο τρόπο, απείλησε ευθέως τον δημοσιογράφο. «Μη γελάς, δεν με ξέρεις... Αν ξαναγελάσεις θα σε λιώσω» είπε και σύμφωνα με τις μαρτυρίες κινήθηκε εναντίον του. Οι απρεπείς χαρακτηρισμοί είχαν αποδέκτη «αυτόν με τα πράσινα παπουτσάκια (σ.σ.: τον Πέτρο Κουσουλό), που δεν έρχεται εδώ. Θα τον βρω όμως. Τι είμαι εγώ, ο Λύτρας, να μου δίνετε υποθέσεις;»

Δείτε το βίντεο στο https://www.reader.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom