Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ηράκλειο: Φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Τυμπάκι - Ένας νεκρός - Τί εξετάζουν οι Αρχές (φωτο)


Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ηρακλείου για τη φωτιά στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Τυμπάκι. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, νωρίτερα, είχε βρεθεί απανθρακωμένος ο 57χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (17.02.2023) όταν και ξέσπασε φωτιά υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Πρόκειται για ένα δραστήριο άνθρωπο, κάτοικο του Τυμπακίου, που είχε ασχοληθεί με τα κοινά τα χρόνια 2010 -2014, καθώς είχε διατελέσει μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τυμπακίου και ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Το κτήριο που πήρε φωτιά ήταν άδειο και οι ζημιές περιορίζονται μόνο στο χώρο του κτηρίου, καθώς αυτοκίνητα υπήρχαν στον αύλειο χώρο που όμως δεν έπαθαν ζημιά.

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα με 18 άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών, τον Πύργο και από το Ηράκλειο. Καθώς έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, βρήκαν τη σορό του άτυχου άνδρα.


Σύμφωνα με το ekriti.gr, η Πυροσβεστική Ηρακλείου εξετάζει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 57χρονος ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Τυμπάκι πήγε το πρωί της Παρασκευής (17.02.2023) σε κοντινό πρατήριο υγρών καυσίμων και εφοδιάστηκε μπιτόνι με βενζίνη.

Προς το μεσημέρι το κατάστημα του 57χρονου τυλιγόταν στις φλόγες με τους πυροσβέστες να εντοπίζουν τον άτυχο άνδρα απανθρακωμένο.

Πλέον, το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Ηρακλείου εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του 57χρονου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom