Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Θεσ/κη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός


Η είδηση για ένα νεκρό κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών, στο δημοτικό βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, «πάγωσε» τη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας…

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το πρωί από εργαζόμενους στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» με την είδηση να προκαλεί αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη. 

Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια και στις συνθήκες θανάτου του μικρού παιδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγγελούδι που είχε εξεταστεί πρόσφατα από γιατρούς, έπεσε για ύπνο το βράδυ και το πρωί βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του.

Το παιδί που το πρωί βρέθηκε νεκρό δεν αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας. Τις τελευταίες μέρες είχε μια ίωση και είχε εξεταστεί από γιατρούς, που δεν είχαν διαπιστώσει κάτι ανησυχητικό. Της είχε χορηγηθεί θεραπεία, την οποία είχε ξεκινήσει να ακολουθεί.

Η τραγωδία σκόρπισε θλίψη στη Θεσσαλονίκη, που περιμένει τις απαντήσεις. Στο σημείο έσπευσε να ενημερωθεί για το περιστατικό ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Λιακόπουλος, που είναι καρδιολόγος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι κοιμήθηκε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρό από τους αρμόδιους του βρεφοκομείου, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι είχε εξεταστεί από γιατρό νωρίτερα, χθες, το μεσημέρι (16-02-2023).

Το παιδί είχε μια ίωση που δεν ενέπνεε ανησυχία. Το παιδί είχε καταγωγή από τη Νιγηρία και διέμενε μόνιμα στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναμένεται να διενεργήσει ΕΔΕ ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος. 

Επί τόπου έχει σπεύσει και ιατροδικαστής που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες της τραγωδίας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom