Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Νέο Ηράκλειο: Μαχαίρωσαν 17χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας - Συνελήφθη 18χρονος


Στη σύλληψη ενός 18χρονου που κατηγορείται ότι ήταν μέλος ομάδας που επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο 17χρονους στο Νέο Ηράκλειο προχώρησε η Αστυνομία.

Για μία κοπέλα, την οποία διεκδικούσαν δύο νεαροί από διαφορετικές παρέες, σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή σε υπόγεια διάβαση δίπλα από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 17χρονος που μαχαιρώθηκε είχε γνωρίσει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μία κοπέλα κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αράχωβα. Την ίδια κοπέλα όμως διεκδικούσε και άλλος νεαρός στην Αθήνα. Οι δύο τους έκλεισαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο 17χρονος πήγε με έναν φίλο του και ο άλλος νεαρός μαζί με ακόμα εφτά άτομα.

Το συμβάν έγινε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν οι δύο 17χρονοι πήγαν στην υπόγεια διάβαση και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα οχτώ άτομα, που τους επιτέθηκαν με μπουνιές, κλωτσιές και αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας στον 17χρονο τραύματα στην πλάτη και στα πόδια, ενώ στο φίλο του προκάλεσαν ελαφρύτερα τραύματα.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τη συμπλοκή επενέβησαν για να τους χωρίσουν και τότε οι δύο 17χρονοι μπόρεσαν να ξεφύγουν μπαίνοντας σε καφετέρια.

Εκεί ο 17χρονος διαπίστωσε ότι φέρει τραύματα στα πόδια και την πλάτη και ότι αιμορραγεί. Έτσι μετέβη με το φίλο του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του έκαναν ράμματα στα πόδια και στην πλάτη, διαπιστώνοντας ότι το τραύμα στην πλάτη επέφερε τραύμα και στον πνεύμονα, το οποίο έπρεπε να τεθεί υπό παρακολούθηση. Έτσι παρέμεινε νοσηλευόμενος στη θωρακοχειρουργική κλινική του ΚΑΤ.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε για την επίθεση ένας 18χρονος που αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τους δύο 17χρονους ως το άτομο που ξεκίνησε τον καυγά, ρίχνοντας την πρώτη μπουνιά. Τα θύματα δεν ήταν σε θέση να καταθέσουν ποιος από όλους τους δράστες έφερε το μαχαίρι.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom