Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

12 χρόνια "Ευρυτάνας ιχνηλάτης" - Mια μικρή ηλεκτρονική ευρυτανική εγκυκλοπαίδεια!


Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια. Κι όμως μας φαίνεται σαν να ήταν μόλις χθες!

Κρατώντας εκείνο το αδιόρατο νήμα που συνδέει το σήμερα με το χθες, ιχνηλατούμε τη Γη και την Ιστορία της μικρής ορεινής πατρίδας, πασχίζοντας να προσεγγίσουμε ότι μας κάνει περήφανους μα και ότι μας πληγώνει σε τούτο το θεόμορφο αυθεντικό τόπο που εξακολουθεί να χαράζει με τη σμίλη του χρόνου, μνήμες, παραδόσεις και λαβωματιές, κόντρα στη λήθη και την αλλοτρίωση.

Το ταξίδι συνεχίζεται με όλους εσάς συνταξιδιώτες...

blog "Ευρυτάνας ιχνηλάτης"

*********************

Eνα blog, μικρή ηλεκτρονική ευρυτανική εγκυκλοπαίδεια, που καταγράφει λεπτομερέστατα την άγνωστη κι ανυπότακτη ιστορία της αγαπημένης μας Ευρυτανίας και σήμερα συμπληρώνει 12 ολόκληρα χρόνια διαδικτυακής ζωής.

Ο,τι και να γράψουμε για τον φίλτατο Ευρυτάνα ιχνηλάτη,τον σύγχρονο εξερευνητή της άγνωστης στους πολλούς Ευρυτανικής γης, θα είναι λίγο μπροστά στη δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Απλά να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία μικρή ηλεκτρονική ευρυτανική εγκυκλοπαίδεια, που όποιος την επισκεφθεί θα εκπλαγεί και θα φύγει σοφότερος!

Αλλωστε σε τακτά διαστήματα οι αναγνώστες του "Ζείδωρον" έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν κομμάτια της Ευρυτανικής ιστορίας, αλλά και να βλέπουν επίσης τις σπάνιες ομορφιές της στα άρθρα που αναδημοσιεύουμε.

Φίλε "Ευρυτάνα Ιχνηλάτη" εύχομαι από την καρδιά μου να είσαι γερός και δυνατός για να συνεχίσεις το σπουδαίο έργο σου με το ίδιο αγωνιστικό πείσμα και την ίδια υπευθυνότητα.

Εύχομαι επίσης (σου το έχω ξαναγράψει) όλο αυτό το υλικό του ιστολογίου σου, με τα ιστορικά κείμενα, τα ντοκουμέντα, τα λογοτεχνικά, αλλά και τα οδοιπορικά, να υπήρχε τρόπος να εκδοθεί για να παραμείνει στην αιωνιότητα ώστε να διδάσκει νέους και παλιούς καθώς στο διαδίκτυο δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom