Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Επιτέλους καλή εμφάνιση και νίκη για τον Παναιτωλικό, 1 - 0 τον Ιωνικό (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Ιωνικό στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League, τον οποίο και νίκησε με 1 - 0 πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη στο Αγρίνιο!

Ο Ιωνικός προέρχoνταν από ένα σερί δύο νικών και μιας ισοπαλίας, ενώ ο Παναιτωλικός από την ισοπεδωτική ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-1 κι έτσι έψαχναν και οι δύο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς κι έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο ψάχνοντας από την αρχή το γκολ, το οποίο άργησε... κι ήρθε τελικά από ένα λάθος παίκτη του Ιωνικού,που εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι του Παναιτωλικού που πήραν δίκαια τη νίκη έστω και με το φτωχό 1 - 0.

Μόλις στο 5' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ιωνικό: Κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, ο Λοβέρα το εκτέλεσε εξαιρετικά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκρατερόλ.

Στο 20' νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους: Φανταστική ενέργεια του Φαντιγκά, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και δοκίμασε το σουτ, που ήταν αδύναμο, με τον Γκρατερόλ να μπλοκάρει.

Στο 41' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ανοίξει το σκορ: Ο Μλάντεν βρήκε τον Λιάβα μόνο στην αντίπαλη περιοχή κι εκείνος από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε.

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ, μάλιστα για τον Παναιτωλικό είναι το 9ο στη σειρά εντός έδρας παιχνίδι που δεν βρίσκει δίχτυα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο και οι δύο μονομάχοι, στον ίδιο γρήγορο ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να φαίνεται πιο δυνατός και να έχει πολύ νωρίς ένα δοκάρι...

Στο 51' δεύτερο δοκάρι στο ματς, αυτή τη φορά για τον Παναιτωλικό και τη βολίδα του Σενγκέλια.

Τα λεπτά κυλούσαν ο Παναιτωλικός πίεζε συνεχώς κοντά στην περιοχή του Ιωνικού, όμως χωρίς αποτέλεσμα....

Στο 65' μία πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό, αλλά ο Κολόβός σούταρε πολύ ψηλά άουτ....

Στο 72' ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε δύο αλλαγές σε μια ύστατη προσπάθεια να βρει η ομάδα του δίχτυα... 

Και στο 74' ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό: Μοιραίο λάθος από τον Γκαμπράλ, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή, έκανε το γύρισμα, με τον Ντουάρτε να κλέβει έξυπνα, να συγκλίνει και να σερβίρει στον Κολοβό, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη κι έκανε το 1 - 0.


Στα υπόλοιπα 20 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις ο Ιωνικός πάλεψε για την ισοφάριση, ο Παναιτωλικός κράτησε τη μπάλα, δεν κλείστηκε και χάρη σε μία εξαιρετική απόκουση στο 95' από τον Γκρατερόλ σε σουτ του Μύγα πήρε τη νίκη...


* Ο γκολκίπερ από την Βενεζουέλα είναι ο 4ος που κάθεται φέτος στην εστία του Παναιτωλικού!

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός(88' Μπουζούκης), Ντουάρτε(85' Αποστολάκης), Σενγκέλια(72' Μόρσεϊ), Καρέλης(72' Πέδρο).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Αντούνες(81' Μάνος), Βαλεριάνος, Τσινκγρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα(63' Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σέμπα(81' Μασας), Μάντζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom