Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Nεκρός οδηγός σε αγώνες Dragster στο στρατιωτικό αεροδρόμιο (φωτο & βίντεο)


Ο αγαπητός οδηγός αγώνων Γεράσιμος Φιλιππάτος τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Dragster στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου και κατά τη διάρκεια των δοκιμών. 

Οδηγούσε ένα από τα πιο γρήγορα Nissan GT-R στην Ευρώπη.

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του οδηγού αγώνων Dragster Γεράσιμου Φιλιππάτου ο οποίος συμμετείχε στον συγκεκριμένο θεσμό με ένα από τα γρηγορότερα Nissan GT-R στη Γηραιά Ήπειρο.

Σήμερα και κατά τη διάρκεια δοκιμών του πρώτου πρωταθληματικού αγώνα Dragster στο Αγρίνιο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. 

Σύμφωνα με παρευρισκομένους, ο αθλητής ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με το αγωνιστικό του όχημα πολύ καλά, ωστόσο στα 300 περίπου μέτρα το GT-R (εκείνη την ώρα στο κοντέρ είχε σχεδόν 270χλμ./ώρα) άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς. 

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ο Γεράσιμος Φιλιππάτος δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς σε κλάσματα του δευτερολέπτου το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και μετά από αρκετές τούμπες, σταμάτησε η ξέφρενη πορεία του.

Πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο

Ο αθλητής και παρά το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Το αγαπημένο παιδί των αγώνων Dragster έφυγε τόσο άδοξα αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό και ένα ερωτηματικό….

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του…

Δείτε την έξοδο του Γεράσιμου Φιλιππάτου (πηγή: Instagram)




https://www.newsauto.gr/ & https://kainourgiopress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom