Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Μηχανή παρέσυρε ποδηλάτισσα και την εκσφενδόνισε στα 10 μέτρα, στη διάβαση στο Καλλιμάρμαρο (φωτο)

«Σώθηκα από θαύμα» τονίζει η νεαρή

«Ήμουν στο έδαφος με αίματα και νόμιζα ότι θα πέθαινα»... Συγκλονίζουν τα λόγια της Τζώρτζιας Γώγουλου που βίωσε μια εφιαλτική εμπειρία, τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, όταν έπεσε θύμα τρομακτικού τροχαίου ατυχήματος, στη διάβαση στο Καλλιμάρμαρο.

Ο χρόνος πάγωσε και η αγωνία κορυφώθηκε όταν η ποδηλάτισσα εκσφενδονίστηκε, σε απόσταση 10 μέτρων, στην άσφαλτο.

Μηχανή έπεσε πάνω της με τόση ταχύτητα που και η ίδια δεν μπορεί ακομα να πιστέψει πώς τελικά επέζησε.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι τραυματισμοί δεν ήταν τόσο σοβαροί ώστε να αφήσουν ανεπούλωτες πληγές. Η ποδηλάτισσα γλίτωσε με ορισμένα κατάγματα στα πλευρά της και επιφανειακά τραύματα στο πρόσωπο.

Κατά την πτώση της, έπαθε διάσειση.

Ο εφιάλτης εκτυλίχθηκε εξαιτίας σοβαρών παραβασεων του ΚΟΚ από δύο οδηγούς.

Όλα ξεκίνησαν, συγκεκριμένα, όταν οδηγός ΙΧ έκανε παράνομη αναστροφή. Τότε μια μηχανή έκανε επικίνδυνο ελιγμό, ώστε να μην πέσει πάνω στο όχημα, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και πέρασε με κόκκινο.

Η αντίδραση του μοτοσικλετιστή είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με τρομαχτικη ταχύτητα πάνω στη ποδηλατισσα που επιχειρούσε να περασει τη διάβαση.

«Εκτοξεύθηκα 10 μέτρα μακριά», λέει στο protothema.gr, εμφανώς ταραγμένη.

«Έσκασα στην άσφαλτο και άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο», επισημαίνει.

Θυμάται ότι την πλησίασαν αστυνομικοί μετά το ατύχημα, όπως και ένα ζευγάρι γιατρών που έκανε βόλτα εκείνη την ώρα στην περιοχή.

«Ο άνδρας που οδηγούσε τη μηχανή δεν με πλησίασε. Δεν μπορούσε να ούτε να φύγει ομως γιατί το σημείο ήταν γεμάτο αστυνομικούς. Ομως ο οδηγός του Ι.Χ εξαφανιστηκε», υπογραμμίζει η Τζώρτζια Γώγουλου.



Η ποδηλάτισσα είχε όμως την τύχη με το μέρος της, εάν σκεφτεί κανείς τη δύναμη με την οποία έπεσε πάνω της η μηχανή. "Αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός Ι.Χ. που έκανε παράνομη αναστροφή και μιας μηχανής που πέρασε με κόκκινο" έγραψε στη σελίδα της στο Facebook, ανεβάζοντας και τη φωτογραφία με το τραυματισμένο πρόσωπο της.

Δείτε φωτογραφία της μετά το ατύχημα

Φρίξος Δρακοντίδης - Ελισάβετ Σταμοπούλου https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom