Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ο Παναιτωλικός κρίνει το μέλλον του σήμερα και καθορίζει την ιστορία του - Η αποστολή για το ματς της χρονιάς (βίντεο)


Απέναντι στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός αγωνίζεται σήμερα για το αγωνιστικό μέλλον του. Ο Τίτορμος καλείται να νικήσει και να καθορίσει τον ρου της ιστορίας του.

Οι Ακρίτες του Μπάμπη Τεννέ έχουν το προβάδισμα για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω της νίκης τους με 2-1 στα Πηγάδια την Τετάρτη.

Η εικόνα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι και όχι τόσο το αποτέλεσμα (που αφήνει ακόμη τα πάντα ανοικτά) ήταν αυτή που απογοήτευσε. Το ζήτημα είναι ότι το παιχνίδι που βρίσκεται μπροστά (30/5 – 19:30, Novasports 2HD, live από το titormosnet.gr) είναι αυτό που καθορίζει τα πάντα.

Το ζήτημα είναι επίσης το αν θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού να καταθέσουν στο γήπεδο σώμα, ψυχή και καρδιά. Για μία ολόκληρη πόλη, για το σήμα, για το κίτρινο και το μπλε.

Το να μπούμε σε επιμέρους αναλύσεις για το πώς θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός ή το ποιοι θα αγωνιστούν περιττεύει. 11 καμικάζι θέλουμε11 παίκτες που έστω και την ύστατη στιγμή θα πεθάνουν στο γήπεδο πολεμώντας και θα πάρουν τη νίκη. Μία οικογένεια, μία γροθιά.

Ευχής έργον θα ήταν να βρει ένα γρήγορο γκολ ο Παναιτωλικός. Θα αλλάξει άρδην τα πάντα. Το παν είναι η ψυχολογία όμως. Μέσα στο γήπεδο όσοι μπουν θα πρέπει να είναι με το «μαχαίρι στα δόντια».

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ευαγγέλου (Αθήνας), με βοηθούς τους Απτόσογλου (Καστοριάς) και Δημητριάδη (Αθήνας) και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Σαμοΐλης (Αθήνας).

Σε όσους από τον οργανισμό της ομάδας, το επιτελείο ή τους ποδοσφαιριστές διαβάζουν τα λόγια αυτά: Το Αγρίνιο είναι πίσω σας. Κουβαλάτε στις πλάτες σας ένα βάρος τεράστιο, αποδειχθείτε αντάξιοί του. Είναι ώρα συσπείρωσης. Είναι ένα ιστορικό ματς. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο και τους εαυτούς σας.

Ο Παναιτωλικός σήμερα παίζει το μέλλον του, ο Παναιτωλικός σήμερα παίζει για την ιστορία του. Αυτή που έγραψε και αυτή που θα γραφτεί. Αυτός την καθορίζει και από αυτόν εξαρτάται.

Η αποστολή για το ματς της χρονιάς


Την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι επιβίωσης απέναντι στην Ξάνθη ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

Στην αποστολή του αγώνα με συμμετέχουν οι Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά.

Εκτός ο Ντάλσιο, που απουσίασε και από το ματς της Ξάνθης. Εκτός και οι Γιάκολις, Αζάντι, Μεντίνα.

«Τα αποτελέσματα του covid test για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού αγώνα ήταν αρνητικά», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός.


«Ντόπες» στο ξενοδοχείο


Στο ξενοδοχείο που καταλύει η ομάδα βρέθηκαν πριν λίγη ώρα οι οργανωμένοι- «Ντόπες» με συνθήματα και καπνογόνα, ζήτησαν τη νίκη.

Επίσκεψη από μερίδα οργανωμένων οπαδών δέχθηκε στο ξενοδοχείο που καταλύει πριν τους αγώνες η αποστολή του Παναιτωλικού. Με φωνές, συνθήματα και καπνογόνα οι οπαδοί προσπάθησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες για τον αυριανό αγώνα.

Παρόντες στο ξενοδοχείο πέραν των οπαδών και παλαίμαχοι της ομάδας για τον ίδιο λόγο. Άπαντες κατέστησαν σαφή τη σημασία του παιχνιδιού με την Ξάνθη και το διακύβευμά του και δήλωσαν τη στήριξή τους στους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ζήτησαν «κατάθεση ψυχής».

Μάλιστα, στο YouTube από το κανάλι του Mikriliga.com αναρτήθηκε το παρακάτω video:

https://titormosnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom