Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Τραγωδία στα Χανιά: Τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 11χρονης - Τι ερευνούν οι αρχές (βίντεο)


Στα λόγια των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών που παρακολουθούσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η μικρή Ιωάννα μέσα στην οικογένεια, προσπαθεί η ασφάλεια των Χανίων μέσα από τις καταθέσεις τους να βρει απαντήσεις στο θάνατό της.

Ήδη από τις αναφορές τους στους αστυνομικούς, η ψυχολογία του κοριτσιού δεν ήταν καθόλου καλή εξαιτίας των οικογενειακών προβλημάτων απόρροια των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πατέρας της. Μάλιστα τα προβλήματα αυτά επηρέαζαν την ψυχολογία και των αδερφών της.

Μυστήριο για την αστυνομία αποτελεί το γεγονός ότι ενώ δίπλα από το άψυχο σώμα της 11χρονης βρέθηκαν τα ακουστικά,δεν βρέθηκε ακόμη το κινητό της τηλέφωνο και η ζακέτα που φορούσε όπως την κατέγραψε και βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην τελευταία της διαδρομή.

Κατά την εξέταση του άψυχου παιδικού κορμιού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε αρκετές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας του πεσίματος από μεγάλο ύψος. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το παιδί έπεσε με τα πόδια προς τα βράχια σε οριζόντια θέση. Τα παραπάνω στοιχεία ίσως δώσουν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα για τον αδόκητο θάνατό της που έχει βυθίσει στο πένθος τα Χανιά.

Κάμερα ασφαλείας εντόπισε την 11χρονη

Κάμερα ασφαλείας εντόπισε το 11χρονο κορίτσι να περνά από τα φανάρια της Χρυσής Ακτής και να κατευθύνεται προς τη θάλασσα. Ως εκ τούτου, καταρρίπτεται το αρχικό σενάριο περί βόλτας της Ιωάννας στην παραλία «Άπτερα». 

Το βίντεο δείχνει το κοριτσάκι να κρατά σακούλα από σούπερ μάρκετ της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αγόρασε ένα σνακ, πριν κατευθυνθεί στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Παρότι η ώρα έχει περάσει, με τη μικρή να λείπει από το σπίτι, την Τετάρτη περίπου στις 11 το πρωί δηλώθηκε η εξαφάνισή της, από συγγενικό της πρόσωπο.

Οι αρχές βρέθηκαν επί ποδός, με την αστυνομία, την πυροσβεστική και το λιμενικό να «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ στην επιχείρηση εντοπισμού μετείχε και drone. Παράλληλα, εκδόθηκε Amber Alert, με τα στοιχεία της 11χρονης και τη φωτογραφία της.

Ωστόσο οι έρευνες πήραν τραγική τροπή. Ζευγάρι περιπατητών ενημέρωσε την αστυνομία ότι είδαν ένα νεκρό κοριτσάκι στα βράχια δίπλα στην θάλασσα, κάτω από το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Αμέσως, οι άνδρες της επιχείρησης έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Λίνα Κεκέση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom