Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Λαχειοφόρος Αγορά της ΕΛΕΠΑΠ - Στο Αγρίνιο ο πρώτος λαχνός


Η ΕΛΕΠΑΠ ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά τη Λαχειοφόρο Αγορά για την στήριξη των Γενναίων μας Παιδιών.

Παρά τις πρωτοφανείς αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας του covid-19 είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την γενναιόδωρη στήριξή σας.

Σας ευχαριστούμε όλους. Κάθε συνεισφορά μικρή ή μεγάλη έχει τεράστια σημασία στη στήριξη του έργου μας., που είναι η αποθεραπεία και η αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρία.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους δωροθέτες, που μας υποστήριξαν με τα υπέροχα δώρα τους. Δε θα γινόταν τίποτα χωρίς αυτούς. Από το πρώτο δώρο το αυτοκίνητο TOYOTA AYGO μέχρι όλα τα προϊόντα voucher διαμονής σε ξενοδοχεία, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωροεπιταγές, όλες τις εταιρείες συμμάχους που στάθηκαν πλάι μας.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχείων, αξιοποιούνται όπως κάθε χρόνο σε θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα για τα Γενναία μας παιδιά.

Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είναι η μεγάλη κερδισμένη. Το αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ AYGO και πολλά άλλα δώρα κληρώθηκαν στο Αγρίνιο. 

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Δείτε τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom