Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 - 1, δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο Αγρίνιο!


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League κι έμεινε για ακόμα μία φορά χωρίς νίκη, ισοπαλία 1 - 1.

Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες,αφού οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονταν στη 12η θέση με μόλις 12 πόντους κι έψαχναν μία βαθμολογική ανάσα ώστε να μεγαλώσουν την διαφορά τους από Λαμία και ΑΕΛ,ενώ ο Ατρόμητος που ήταν 8ος με 21 βαθμούς, ήθελε τη νίκη για να περάσει μπροστά απ' τον Βόλο, ώστε να παραμείνει κοντά στην 6η θέση.

Μετά από ένα υποφερτό παιχνίδι, αλλά με λίγες τελικές κι αυτές όχι επικίνδυνες στο πρώτο μέρος,στο δεύτερο τα αίματα άναψαν μετά το γκολ του Ατρόμητου και την αποβολή του Μουνίθ με τον Παναιτωλικό τελικά να παίρνει την ισοπαλία με εύστοχο πέναλτι του Μπαρμπόσα.

Στο 8' καλή στιγμή για τον Ατρόμητο: Σέντρα του Τομάσεβιτς από τα αριστερά, ο Μάτιτς

Στο 9' ο Ντίας έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, κέρδισε κόρνερ, αφού τον πρόλαβε ο Κιβρακίδης.

Στο 26' σέντρα του Χαρίση απ΄τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Γκάλο, εκείνος σούταρε και η μπάλα έπειτα από κόντρες σταμάτησε στα χέρια του Κνετ.

Στο 29' ο Αριγίμπι βγήκε μπροστά από τον Μανδά, έπεσε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ...

Στο 36' λίγο έλειψε να γίνει λάθος μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, έπειτα από σέντρα του Ταχάρ. Η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα με τον Μανδά να μην υπολογίζει σωστά, απομάκρυνε ο Γούτας.

Στο 44' ο Αριγίμπι εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Ατρομήτου και κατέληξε κόρνερ. 

Λήξη του ημιχρόνου με τις ομάδες ισόπαλές 0 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και τον Παναιτωλικό φορτσάτο, αλλά... με τον Ατρόμητο να βρίσκει πολύ γρήγορα και απρόσμενα το δρόμο για τα δίχτυα!

Στο 47' ο Ντίας επιχείρησε να κλέψει την μπάλα από τον Γούτα, αλλά κέρδισε το φάουλ ο παίκτης του Ατρομήτου.

Στο 54' γκολ για τον Ατρόμητο: Ο Μουνίθ έκανε μακρινό σουτ, αφού αρχικά επιχείρησε μία σέντρα η οποία αποκρούστηκε, και νίκησε τον Κνετ στέλνοντας την μπάλα ψηλά στο παραθυράκι γράφοντας το 0 - 1.

Ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό,που δεν το έβαλε κάτω,φρεσκάρισε την ομάδα του και μάλιστα μετά την αποβολή του Μουνίθ, .που έπαιζε με παίκτη παραπάνω πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι.

Στο 78' ο Αριγίμπι έπεσε στο έδαφος, διαμαρτύρεται έντονα, συνεχίζεται το ματς. Η φάση τελικά εξετάστηκε από το VAR και δόθηκε πέναλτι.

Στο 82' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε σκαφτό πέναλτι στο κέντρο της εστίας και ισοφάρισε 1 - 1.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ φέρνοντας δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μέσα στο Αγρίνιο με τα περιθώρια να στεεύουν επικίνδυνα γι΄αυτόν!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Κωνσταντόπουλος(73' Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Περέιρα(89' Ντάλτσιο), Τζανακάκης(89' Λιάβας), Ταχάρ, Αρζούρα, Μάζουρεκ(62' Αζάντι), Μπαρμπόσα, Ντίας, Αριγίμπι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Τομάσεβιτς(76' Γκαλβάο), Στρούγγης, Σάλομον, Γκάλο(90')' Ούμπιντες), Χαρίσης(76' Νάτσος), Μουνίθ, Μάτιτς(64' Εντομβόνγι), Αγκάγιεβ(64' Ρομπέγιο).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom