Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Παναιτωλικό με 5 - 0 (φωτο & βίντεο)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης,τους οποίους και κατέκτησε νικώντας εύκολα με 5 - 0.

Και ο Παναιτωλικός ήθελε βαθμό ή βαθμούς, αλλά και πάλι δεν είχε τον τρόπο να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, ενώ στο δεύτερο κατέρρευσε νωρίς.....


Μόλις στο πεντάλεπτο ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει δύο κόρνερ,τα οποία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί,όμως κρατούσε γερά στο κέντρο και στην άμυνα και δεν επέτρεπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ να απειλήσουν την εστία του ΚΝΕΤ,ώσπου λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έγινε το πρώτο λάθος....

Στο 39' γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς παρά την πίεση του Παναιτωλικού βγάζει την κάθετη για τον Μουργκ. Ο Αυστριακός κινήθηκε από τη δεξιά πλευρά, απέφυγε με εξαιρετική ντρίμπλα τον Μαλή και με το καλό του (αριστερό) πόδι τελείωσε τη φάση ανοίγοντας το σκορ 1 - 0.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 1 - 0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή και τρία γρήγορα γκολ για τον ΠΑΟΚ...

Στο 51' δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Ροντρίγκο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά και η  η μπάλα στα δίχτυα 2 - 0.

Στο 57' τρίτο για τον ΠΑΟΚ: Λάθος του Αρσούρα, ο Ροντρίγκο πάσαρε στον Τζόλη κι αυτός με πανέμορφο μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα γράφοντας το 3 - 0.

Στο 61' τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Κνετ δεν συνεννοείται με τον Αρσούρα, ο Αργεντινός κάνει πάλι λάθος. Ο Καντουρί μπαίνει στην περιοχή, βγάζει τη σέντρα, ο Σβιντέρσκι κερδίζει την κόντρα και 4 - 0!!!!

Στο 90' ακόμα ένα γκολ για τον ΠΑΟΚ: Δεύτερο γκολ για τον Πολωνό Σβιντέρσκι, πέμπτο για τον ΠΑΟΚ και 5 - 0 το κοντέρ!

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να διασκεδάσει τις τυχόν αμφιβολίες για τις ικανότητές του που δημιουργήθηκαν στο πρώτο μέρος. Από το 51' μέχρι το 61' πέτυχε τρία γκολ και τελείωσε το παιχνίδι και τον Παναιτωλικό....

Πλήρης απογοήτευση ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος και εμφανής ο εκνευρισμός του Δέλλα....

*Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αδελφών Τσιγγάρα στον αγώνα, οι οποίοι από το 78' και μετά έπαιζαν αντίπαλοι!

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Z. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Αουγκούστο(46' Καντουρί), Σβαμπ(78' Νινούα), Α. Ζίβκοβιτς(65' Ουάρντα), Μουργκ(78' Χάρης Τσιγγάρας), Τζόλης(65' Λάμπρου), Σβιντέρσκι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης, Μαλής, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Aγγελος Τσιγγάρας, Αρσούρα(60' Μάζουρεκ), Ταχάρ(60' Λιάβας, λ.τ. 76' Ντάλτσιο), Μπαρμπόσα(67' Μανθάτης), Αριγίμπι, Ντίας(67' Βέργος).












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom