Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

Γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας οι δύο ορειβάτες που σκοτώθηκαν στον Όλυμπο


Λαρισαίοι  γιατροί ήταν οι δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από μια χιονοστιβάδα στον Όλυμπο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, πρόκειται για γιατρούς του Νοσοκομείου Λάρισας, ηλικίας κοντά στα 50, οι οποίοι άφησαν την τελευταία πνοή τους, στην περιοχή Ξερολάκι (Κόψη Ναούμ).

Στο πένθος βυθίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας  το απόγευμα της Πέμπτης, αφού «έχασε» δύο επίλεκτα στελέχη του.

Σύμφωνα με το larissanet, οι δύο άτυχοι γιατροί ήταν ένας αναισθησιόλογος και ένας παθολόγος, που εργαζόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στην «πρώτη γραμμή», στη «μάχη» κατά του κορονοϊού δηλαδή.

Η ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου Λάρισας

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για τον άδικο θάνατο δύο μάχιμων γιατρών, μετά από τραγικό ατύχημα στον Όλυμπο . Η ιατρική κοινότητα αλλά και η κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη.

Ο πρόωρος θάνατος των δύο συναδέλφων ενός αναισθησιολόγου και ενός παθολόγου-εντατικολόγου, επιμελητών Α΄ της ΜΕΘ του Γ.Ν. Λάρισας, από πτώση χιονοστιβάδας στο βουνό των Θεών, κατά την άσκηση του αγαπημένου τους αθλήματος της ορειβασίας, μας συγκλονίζει και ταυτόχρονα μας προβληματίζει γιατί ο χαμός τους αφαιρεί από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορoνοϊού δύο αξιόλογους επιστήμονες. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: