Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Τραγωδία το πρωί στο Ίλιον: Νεκρή μία γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα (φωτο & βίντεο)

Νεκρή ηλικιωμένη από πυρκαγιά και στον Πειραιά

Φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Πατρόκλου 7, στο Ίλιον, το πρωί της Πέμπτης,με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της, ενώ διασώθηκε ο σύζυγός της.

Επί τόπου επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική από το διαμέρισμα ανασύρθηκε η σορός μιας γυναίκας περίπου 60 ετών.


Από την φωτιά που ξέσπασε πιθανότατα από θερμαντικό σώμα, «Άγιο» είχε ο ηλικιωμένος σύζυγος της, ο οποίος με την βοήθεια των πυροσβεστών κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
tragodiailion__3_
tragodiailion__1_
tragodiailion__2_
tragodiailion__4_
Όπως αναφέρει γείτονας του ηλικιωμένου ζευγαριού όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το πρωί όταν πυκνοί καπνοί έπνιξαν το μικρό στενό της Πατρόκλου 7 όπου βρίσκεται το διώροφο σπίτι:

«Είδαμε τον ηλικιωμένο να τον βγάζουν έξω από το ισόγειο διαμέρισμα οι πυροσβέστες. Δυστυχώς την γυναίκα δεν την πρόλαβαν. Η φωτιά λογικά πρέπει να προκλήθηκε από αυτά τα θερμαντικά σώματα, όμως οι πυροσβέστες θα γνωρίζουν καλύτερα γι αυτό και είναι ακόμα εδώ και ερευνούν».

https://www.protothema.gr/

Νεκρή ηλικιωμένη από πυρκαγιά και στον Πειραιά
Μετά την τραγωδία στο Ίλιον, μία ακόμη γυναίκα μέσα σε λίγες ώρες έχασε τη ζωή της πιθανότατα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε μπαλκόνι διαμερίσματος επί της οδού Σάμου 37 στον Πειραιά με εμφανή στοιχεία προηγηθείσας μικρής έκτασης πυρκαγιάς.


Την προανάκριση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ που διερευνά τις συνθήκες που προκλήθηκε η φωτιά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της ηλικιωμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom