Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Άρον άρον ανέβαλε την επίσκεψη στον Έβρο ο «πετυχημένος» Μηταράκης!

Ποιος κορωνοϊός; Την αντίδραση των κατοίκων τρέμει και το ξανασκέφτηκε...

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, στο οποίο προΐσταται ο «πετυχημένος» Νότης Μηταράκης, ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψή του στον Έβρο.

Ο λόγος; Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κορωνοϊός. «Λόγω της εν εξελίξει διαδικασίας ανίχνευσης COVID-19 σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντικού αυτοπεριορισμού (καραντίνας) τους. Ο κ. Μηταράκης θα μεταβεί στην περιοχή σε νέα ημερομηνία, η οποία και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και άμα θέλουμε το πιστεύουμε… Διότι τα μαντάτα για αυτή την επίσκεψη δεν ήταν καλά. Ο Έβρος «βράζει» μετά την απόφαση για επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών στο Φυλακτό. Ενώ ήδη μεταφέρονται μετανάστες από άλλες δομές της ηπειρωτικής χώρας. Τουτέστιν, τον περίμεναν οι κάτοικοι να τον «στολίσουν».

Οπότε το ξανασκέφτηκε, μετά και από προτροπές συμβούλων του, και είπε να το αφήσει για αργότερα, μπας και κοπάσει το εις βάρος του κλίμα (που μεταξύ μας με αυτά που κάνει, δεν το βλέπουμε να κοπάζει!).

https://www.newsbreak.gr/

Διαβάστε σχετικά: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom