Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Τραγωδία ανήμερα των Θεοφανείων στο Μεσολόγγι: Ενα άτομο απανθρακώθηκε σε μονοκατοικία που έπιασε φωτιά (βίντεο)


Τραγωδία ανήμερα των Θεοφανείων στο Μεσολόγγι καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία πίσω από τον Άγιο Δημήτριο στην περιοχή του Συνοικισμού νωρίς το βράδυ.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με 12 πυροσβέστες για την κατάσβεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη μονοκατοικία υπήρχε ένα άτομο που εγκλωβίστηκε.

Πρόκειται για ένα σπίτι που όπως είπαν οι περίοικοι δεν είχε ρεύμα και οι άνθρωποι που έμεναν σε αυτό χρησιμοποιούσαν ξυλόσομπα για να ζεσταθούν και λάμπες πετρελαίου για να έχουν φως.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, οι πυροσβέστες εντόπισαν άτομο, αγνώστων στοιχείων χωρίς τις αισθήσεις του, το οποίο έφερε πολλαπλά εγκαύματα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου ,όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα νεκροψία.

Οι πληροφορίες μιλούσαν για δυο συγκεκριμένες γυναίκες οι οποίες κατοικούσαν στο σπίτι. Χθες το βράδυ εμφανίστηκε η μια από τις δυο γυναίκες την οποία αναζητούσαν οι αρχές.

Σήμερα θα γίνουν έρευνες στην οικία για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς με θύμα ένα άτομο αγνώστων στοιχείων μέχρι αυτή την ώρα.

https://www.onairnews.gr/ & https://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom