Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Για 600 ευρώ έγινε το φονικό στον Άγιο Σώστη (βίντεo)


Λίγες μέρες αφού βγήκε από το νοσοκομείο, ο 27χρονος γιος του άτυχου άνδρα που έπεσε νεκρός μετά τους πυροβολισμούς στον Άγιο Σώστη, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές που οδήγησαν στη δολοφονία του πατέρα του. Όλα έγιναν για ένα ποσό που είχε δανειστεί ο αδερφός του.

Με το κεφάλι του δεμένο με επίδεσμο από το χτύπημα με την πίσω πλευρά του όπλου που δέχτηκε κατά τη συμπλοκή στον Άγιο Σώστη πριν από μερικές μέρες, ο 27χρονος άνδρας μίλησε στην εκπομπή Tlive στον Alpha, με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Είπε πως ο πατέρας του, που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες και μια τον βρήκε κοντά στην καρδιά, πέθανε για να προστατεύσει τα παιδιά του.

Ο 27χρονος και ο αδερφός τους είχαν κλείσει ραντεβού με τους άνδρες από τους οποίους είχε δανειστεί 600 ευρώ ο αδερφός του. Η ένταση επικράτησε από την αρχή, υπήρξε διαπληκτισμός, είπε και οι άνδρες που πήγαν να συναντήσουν τα δυο αδέρφια δεν άργησαν να βγάλουν όπλα και να τους κυνηγήσουν.

Όταν ο 27χρονος και ο αδερφός του είδαν τον έναν από τους άνδρες να τραβάει όπλο, αντέδρασαν. Ο πατέρας τους, που ήταν κοντά, μπήκε στη μέση για να τους προστατεύσει και τότε έγινε το κακό

Δείτε στο βίντεο τη μαρτυρία του 27χρονου:

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom