Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

«Χάρος» ο γιος εφοπλιστή! - «Θέρισε» με το θηριώδες τζιπ του 25χρονο μοτοσικλετιστή


Στο πένθος βύθισε μια οικογένεια λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ο 19χρονος γιος πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή από τους κορυφαίους «παίκτες» του ναυτιλιακού κλάδου, ο οποίος «θέρισε» με το θηριώδες τζιπ του έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή στη γειτονιά των πλουσίων, την Εκάλη!

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου, όταν ο αλβανικής καταγωγής μηχανικός αυτοκινήτων Φώτης-Φλάιντι Περντρέτσα επέστρεφε από την εργασία του στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο Χάρος παραμόνευε τον άτυχο 25χρονο στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Πασχαλιάς, στην Εκάλη, όπου το Mercedes GLE του 19χρονου Δ.Δ., που εκείνη την ώρα φέρεται ότι επέστρεφε από γυμναστική, καθώς φορούσε την αθλητική φόρμα του, παραβίασε το Stop με «σπασμένα» φρένα. Το τεράστιο τζιπ εμβόλισε τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αδικοχαμένος νεαρός, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο από τη σφοδρή σύγκρουση!

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τόσο οι αστυνομικοί της Τροχαίας όσο και ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του θύματος Αλέξιος Καλπούζος, ο «χρυσός» γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας φαίνεται ότι ήθελε να πάει στον Διόνυσο. Αφού παραβίασε το προειδοποιητικό σήμα, επιχείρησε να διασχίσει τη διπλή διαχωριστική γραμμή της λεωφόρου Θησέως, για να περάσει στο άλλο ρεύμα.

Όμως στην προσπάθειά του να χωθεί σε ένα άνοιγμα που είχαν αφήσει τα διερχόμενα οχήματα επιτάχυνε απότομα, με αποτέλεσμα η πολυτελής Mercedes των 3.500 κυβικών να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα του 25χρονου

Στη συνέχεια, το βαρύ όχημα του 19χρονου έκανε τετ-α-κε, γλιστρώντας στο οδόστρωμα του ρεύματος προς Διόνυσο. Όταν ο νεαρός κατάφερε τελικά να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν πεσμένος ο 25χρονος μοτοσικλετιστής και περίμενε να φτάσει η Τροχαία.

Ανέλαβε την ευθύνη

Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το θανατηφόρο δυστύχημα, υποστηρίζοντας ότι δεν είδε την ταμπέλα με το Stop. 

Παράλληλα, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, υποβλήθηκε σε αιμοληψία, από την οποία θα διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας Κηφισιάς που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, το οποίο θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της δικογραφίας. 

Το σίγουρο είναι ότι οι περιπέτειες του 19χρονου με τη Δικαιοσύνη θα τραβήξουν πολύ καιρό, καθώς η οικογένεια του άτυχου θύματος είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αστικές αποζημιώσεις. Οι συγγενείς του 25χρονου είναι συντετριμμένοι από την άδικη απώλεια του αγαπημένου τους και ζητούν να τιμωρηθεί ο υπαίτιος του φοβερού τροχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός, που εργαζόταν ως μηχανικός σε συνεργείο, είχε ελληνική ιθαγένεια από το 2018 και είχε απολυθεί από τον Στρατό μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρούσε σχέση με μια κοπέλα και σκόπευαν να παντρευτούν, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ερωτευμένο ζευγάρι.

«Η οικογένεια επιθυμεί τη δικαίωση της μνήμης του θανόντος. Η δικαίωση πρέπει να είναι ηθική, δηλαδή να υπάρξει αποζημίωση για την ψυχική οδύνη, αλλά να έρθει και με την ποινική καταδίκη του 19χρονου υπαιτίου. Η αμέλειά του ήταν μεγάλη, καθώς έκανε πολύ επικίνδυνους ελιγμούς. Όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία, θα προχωρήσουμε στις αστικές αξιώσεις» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Καλπούζος.

https://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom