Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΤΩΡΑ: Δείτε Live τη Ζωή Κωνσταντοπούλου - "Καρφιά" με το καλησπέρα!

"Ο πρωθυπουργός με είχε διαβεβαιώσει πως δεν θα χρειαστεί να συνεδριάσει η Βουλή!"

- Για πρώτη φορά στα χρονικά μεταδίδεται ζωντανά η διάσκεψη των Προέδρων!
- Ώρα... Βουλής, με την πρόεδρό της να καταθέτει πρόταση να μεταδοθεί live η διάσκεψη και δεν της χάλασαν το... χατίρι
- Η “τρικλοποδιά” της Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση και το “όχι” της στο αίτημα του ίδιου του πρωθυπουργού να ανοίξει νωρίτερα η Βουλή για να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο
- Αύριο το πρωί θα συνεδριάσουν οι Επιτροπές, στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ολομέλεια και οι βουλευτές αναμένεται να... φάνε πρωινό εντός του κοινοβουλίου, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει το Eurogroup




Με "καρφιά" ξεκίνησε την τοποθέτησή της η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα!

Αρχικά να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η διάσκεψη των Προέδρων μεταδίδεται με live εικόνα, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να ξεκινάει με φόρα!

Η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως η Βουλή έκλεισε με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και πως μάλιστα ο ίδιος την διαβεβαίωσε πως δεν θα χρειαστεί να συνεδριάσει η Βουλή μέχρι και τις 16 Αυγούστου!

Προσέθεσε ακόμη πως είχε ρωτήσει αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί κάποια συνεδρίαση και πως η απάντηση που έλαβε ήταν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήταν πιθανό!

Στην συνέχεια μάλιστα υπήρχε και η πρώτη (και μάλλον όχι τελευταία) ένταση της βραδιάς, μεταξύ της Προέδρου της Βουλής και του κ. Νικήτα Κακλαμάνη!

Στο σημείο εκείνο, εξερράγη ο Νικήτας Κακλαμάνης για το γεγονός ότι η Διάσκεψη, που εξελισσόταν τουλάχιστον ως εκείνο το σημείο σε μονόλογο της προέδρου, μεταδιδόταν απευθείας από το Κανάλι της Βουλής, χωρίς να αποφασίσει σχετικά με αυτό το Σώμα.

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στην Διάσκεψη των Προέδρων, μεταξύ της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Νικήτα Κακλαμάνη για το αν θα υπάρξει ψηφοφορία ώστε να μεταδοθεί τηλεοπτικά η Διάσκεψη των Προέδρων.

Από την πλευρά του ο Νικήτας Κακλαμάνης, με έντονο ύφος κάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου, «να τελειώσει το διάγγελμα της» και πρόσθεσε ότι «οι αυτοκράτορες τελείωσαν».

Η Πρόεδρος της Βουλής, του ζήτησε να επανέλθει στην τάξη και τόνισε ότι όλα προβλέπονται από την Δημοκρατία.

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Κακλαμάνη, λέγοντας: Εσείς δεν πιστεύετε στη Δημοκρατία, γιατί αν πιστεύατε θα ρωτάγατε τώρα για την ψηφοφορία»

Μετά την διάσκεψη των Προέδρων θα πρέπει να συνεδριάσουν οι Επιτροπές το πρωί της Πέμπτης και αμέσως μετά θα πρέπει να ξεκινήσει η ψήφιση της συμφωνίας από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αυτό αναμένεται να συμβεί... τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένο και το έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 16:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κακλαμανης γνωστο προβοκατορικο και σκατομαθημενο στοιχειο
της ΝΔ ειθελε σωνει και καλα και με τσαμπουκα να περασει η
αποψη του για ψηφοφορια πριν γινει απο την κυρια Κωνσταντο
πουλου η ενημερωση της επιτροπης Εγω αν ημουν Κωνσταντοπολου
επειδη μιλουσε και με χαρακτηρισμους θα τον εβγαζα εξω απο
την αιθουσα της επιτροπης για να μαθει να συμαζευει το
τσαουλι του melito

Read more: Go to TOP and Bottom