Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Δείτε Live:Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν... δέχεται το αποτέλεσμα - Απίστευτο σόου και καυγάς με Μητρόπουλο


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει στυλώσει τα πόδια και δεν δέχεται να κατοχυρωθεί το αποτέλεσμα αν δεν γυρίσουν στην αίθουσα της Ολομέλειας οι βουλευτές των κομμάτων. Τσακώθηκε με τον Νίκο Φίλη, ανάγκασε τον Αλέξη Μητρόπουλο να την παρακαλάει (!) να τελειώσουν γιατί είναι 24 ώρες στη Βουλή, ενώ προκάλεσε και την παρέμβαση του πρώην προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη που της ζήτησε να μην επιμείνει αφού στην Ολομέλεια βρίσκονται οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και οι εισηγητές και άρα υπάρχει υπάρχει η δεδηλωμένη!
Δείτε Live το σόου της Ζωής


10:49 Μητρόπουλος: Θα τη λήξω!
"Θα λήξω τη συνεδρίαση και ας παρανομήσω" είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου απηυδισμένος ο Αλέξης Μητρόπουλος, παρακαλώντας την Πρόεδρο της Βουλής να μην τον φέρει περισσότερο σε δύσκολη θέση. Αλλά εκείνη συνέχισε να επιμένει!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως αυτο για το οποιο η κυρια κωνσταντοπουλου επιμενει δεν ειναι σωστο ? Απο τον καφενε της βουλης η απο τον καθε καφενε που βρισκεται ο καθε βουλευτης και πινει το φραπεδακι και το φρεντο δεν μπορει να ψηφιζει κιολας Αυτα τα καναν οι συμμοριες των σαμαροβενιζελων παλιοτερα Τωρα φαινεται οτι τα ασπαστηκαν και οι απατεωνες του Ζυριζα και μαλιστα με πολυ ξετσιπωτο τροπο υποτιμωντας και την προεδρο τους η οποια απλα θελει να κανει σωστα τη δουλεια της εφαρμοζοντας κατα γραμμα τους κανονισμους της βουλης Κι αυτο κακο? Για να δουμε μεχρι που θα το πανε ορισμενοι που το προβλημα τους βρισκεται στην ανωτεροτητα της κυριας Κωνσταντοπουλου την οποια δεν μπορεσουν να φτασουν ποτε
melito

Read more: Go to TOP and Bottom