Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΚΩΣ: Πήραν στο κυνήγι τον Πάνο Καμμένο με αυγά και μπουκάλια! (φωτο & βίντεο)


- Με χειρονομίες, αυγά και μπουκάλια επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο έξω από το δημαρχείο στην Κω
- Ο υπουργός Άμυνας επιτάχυνε για να γλιτώσει από τον κόσμο που όπως θα δείτε τον πήρε στο κυνήγι
- Τα 4 βίντεο που θα δείτε αποκαλύπτουν πλήρως τα όσα έγιναν κατά την άφιξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ.
- ''Φτου σου ρε, είσαι καραγκιόζης'' του φώναζαν μεταξύ άλλων ''γαλλικών'' - Η αντίδραση του Π.Καμμένου

- ''Άλλαξε χρώμα'' το σακάκι του από τα αυγά που έπεφταν βροχή - Μάταια προσπαθούσε να προστατευτεί
- Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Με ''γαλλικά'', αυγά και μπουκάλια υποδέχθηκαν το μεσημέρι τον Πάνο Καμμένο, εξαγριωμένοι κάτοικοι στην Κω. Για την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας, που όμως δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.



Τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος, που προσπαθούσε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να τον πιάσει στα χέρια του...
ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με λερωμένο το σακάκι, από τα αυγά, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτηση και την οργή τους για το πρόβλημα των μεταναστών.

''Φτου σου ρε, είσαι καραγκιόζης'' και ''στα τέσσερα, στα τέσσερα'' φώναζαν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, με τον υπουργό να σηκώνει τα χέρια του, για να προστατευτεί από τα αυγά που έπεφταν βροχή...

 

Στο σημείο είχε φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά μόλις ο κόσμος πληροφορήθηκε την ακριβή ώρα άφιξης του υπουργού, εξαγριώθηκε και πολαπλασιάστηκε. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ήταν οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, που φώναζαν από νωρίς υβριστικά συνθήματα και ξεσήκωσαν τους υπόλοιπους που είχαν μαζευτεί στο σημείο.





Ο Πάνος Καμμένος είπε για το επεισόδιο, ότι κατά την επίσκεψη του στην 80η ΑΔΤΕ του ζητήθηκε να ακυρώσει τη σύσκεψη, διότι είχε ενημερωθεί ότι κάποιοι προσπαθούν σκόπιμα να περάσουν μία συγκεκριμένη εικόνα προς τα έξω. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε. 

ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΟΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΟΕ
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr
ΦΩΤΟ από kosnews24,gr

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Καμμένος έδωσε συγχαρητήρια στις λιμενικές και αστυνομικές δυνάμεις για την προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν μία μη ελεγχόμενη κατάσταση, βάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο. Συνοπτικά, ο υπουργός ζήτησε την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία για τη διευκόλυνση που παρέχει στους παράνομους διακινητές μεταναστών και προσφύγων. 

Χαρακτηριστικά είπε: «Οι τουρκικές ακταιωροί της ακτοφυλακής όχι απλώς δεν αποτρέπουν τη διακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων, αλλά συνοδεύουν και περιπολούν, ώστε να σιγουρευτούν ότι το λιμενικό σώμα θα τους διασώσει». Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η Τουρκία δεν σέβεται την συνθήκη επαναπροώθησης.

Πληροφορίες: kosnews24.gr, kostoday.com
http://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρχικα λεω,πως ειμαι σιγουρη ,για το ηθος του χωρου,που φιλοξενει το σχολιο μου. Ειμαι απολυτα σιγουρη και για το δικο μου ηθος! Δεν θα εγραφα λοιπον ποτε κατι ,που να προσβαλλει ειτε εμενα ειτε τον χωρο αυτο. Ομως ,παλι χαμενη αισθανομαι. Για λαθος λογους ,''στολισαν'' τον κ.Καμμενο οι κατοικοι του νησιου αυτου,αφου τους αναγνωρισουμε ομως,τα χιλια δικαια,για τις συνθηκες που ζουν. Δεν ξερω,αν ολοι,διαμαρτυρονται,για αυτον τον ηθικο και συναισθηματικο εκβιασμο,που υφιστανται,24 ωρες το εικοσιτετραωρο,μοναδικο συναισθημα,να ειναι ο πονος,ο φοβος,οι τυψεις,ο οδυρμος,για την δυστυχια αυτων των ανθρωπων. Να θελεις δηλαδη να πιεις νερο,και να μην κατεβαινει ...γουλια,σκευτομενη,οτι ,εκεινοι οι συνανθρωποι διψουν,πινουν,πονουν.....και το δικο μας,το σκ...κρατος,δεν μπορει να σταθει,ανθρωπιστικα. Να μην εχεις ,καμια σιγουρια ,για το ηθος, του κανενος απο δαυτους τους''κρατικους''!! Για την Χρυση Αυγη...τι να πει κανεις!
Μπορω λοιπον να καταλαβω,οτι μαλλον και εγω ,αν και γυναικα,πολυ θα ηθελα,να ημουν εκει.......και να ριχνω ''ψιλες-χοντρες'' ναι-ναι αγαπητοι,και σας υπενθυμιζω,εχω πολυ ηθος,και δεν ημουν καθολου οπαδος της βιας,και ημουν πολυ διαλεκτικος ανθρωπος,και θελω πολυ ,να φυγω απο αυτη την ζωη,και να παρω αυτην την χαρα,να σαπακιασω μερικους,απο τον πολιτικο μας ''κοσμο-υποκοσμο'',γιατι ολα εχουν ενα ...ΟΡΙΟ!! Μην το κανουμε σαν τον αστυνομικο,της Κω,που μιλα ελληνικα στους προσφυγες,αλλα ''εκεινοι ,δεν καταλαβαινουν''!! Αντε και εμεις,με αυτα τα ''παλιοευρωπαικα τσιτατα'' τυπου ''η βια φερνει βια...''!! Εδω,δεκα εκατομυρια ελληνες βιασθησαν,και δεν εσπασε μυτη!! Παμε λοιπον εμεις με το ''γαντι'',ενω ''οι ανθρωποι'' οι πολιτικοι μας,δεν ξερουν καν οτι υπαρχει,αυτο το αντικειμενο.!! Μα τι ανοησιες!! Ριξτου λοιπον,την διεθνη γλωσσα,ενα γαιδουροξυλο,ναχει να ''θυμαται'' και να σκιαζεται ο χοντρος ! Και αυτος,και ο αλλος,που μαζι τα φαγαμε,και ο παραλλος ο Βενιζελος,με το ''επιτελους'' και να τα βλεπουν και οι νεοτεροι,οι σαρανταρηδες....και να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!! Εκει φθασαμε ολοι ,ο καθε ενας βεβαια,απο δικη του αφετηρια!! Αλλη η δικη μου,αλλη η δικη σου,αλλη των χρυσαυγουλων!! Ναι,και εγω,ξερω τι να ψηφισω,απο τωρα. Καμια ανοχη και σε κανεναν,φιλοι μου! Ειναι πλεον ιερο καθηκον,να διορθωσουμε τα λαθη μας,ως λαος. Να μας βλεπουν,και να φοβουνται! Κριμα ,και για τις δυο πλευρες. Καποτε ομως εδω θα φθαναν τα πραγματα. Επρεπε να το ξεραμε ολοι. Η , θα εμπνευσουμε σεβας, η , φοβο! Εκει φθασαμε.

Read more: Go to TOP and Bottom