Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Φλαμπουράρης: Δεν θα παραστεί ανάγκη εκλογών αν στηρίξουν οι διαφωνούντες


Για τις συνθήκες εκείνες που θα απομάκρυναν τα σενάρια των πρόωρων εκλογών αναφέρθηκε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Δεν θα παραστεί ανάγκη να προχωρήσουμε σε εκλογές, αν οι 162 σύντροφοί μου δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι «όλη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται ποιο είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει και σίγουρα κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να καταψηφίσει μια κυβέρνηση της αριστεράς η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε κάποια μέτρα». «Θα είναι αδικία αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους ίδιους της τους βουλευτές» τόνισε.

Για το θέμα των μεταναστών, ο κύριος Φλαμπουράρης είπε ότι σήμερα θα γίνει σύσκεψη που θα αποφασίσει το τι θα γίνει στη Μυτιλήνη και αν τελικά θα πάει πλοίο το οποίο θα παραλάβει 2.000 -2500 μετανάστες. «Καταβάλλονται τρομακτικές προσπάθειες για το θέμα της μετανάστευσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με το λόγο που η κυβέρνηση δεν προτίμησε να μεταφέρει τους πρόσφυγες στο χώρο υποδοχής της Αμυγδαλέζας, απάντησε: «Δεν είναι ότι παίζουμε το παιχνίδι των συμβολισμών, η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη, έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο».
http://www.altsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom