Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ αυτοδύναμος, ΚΑΜΜΕΝΟΣ παντοδύναμος! και μετά... ξύπνησαν κι οι δυό μαζί με το ΧΩΝΙ

Ευσεβείς πόθοι,που όμως δεν τους ενστερνίζεται ο προδομένος για πολλοστή φορά λαός

Το σύστημα σου ετοιμάζει τον "άφθαρτο" και "άμωμο" Θεοδωράκη, με δεκανίκια τον "προσωρινό-ντε-λα-μαγκέν" Βαγγέλα και την "είμαι-συνταξιούχος-είδα-φως-και-μπήκα" Φώφη.

Τσίπρας και Καμμένος εξάντλησαν κάθε περιθώριο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Πέτυχαν την καλύτερη δυνατή συμφωνία εντός ευρώ, όπως υπαγόρευε η εντολή της 25ης Ιανουαρίου.
Τώρα, ζητούν ανανέωση της λαϊκής εντολής, ώστε να εφαρμόσουν τη συμφωνία υπέρ των αδύναμων, βάζοντας - επιτέλους - τα λαμόγια να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!
ΕΣΥ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ; (Ζείδωρον:αν ρωτάτε εμάς τον ΚΑΝΕΝΑ)

Πολυσέλιδη ανάλυση και πλούσιο ρεπορτάζ για τις πολιτικές εξελίξεις Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή! 

Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή :
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΑΠ: Μέτρα 30 δισ. - Συμφωνία Τσίπρα 7,9 δισ. Τι δεν καταλαβαίνεις;

2221
Αφιερωμένο στους άσχετους και τους αδαείς, που τολμούν να λένε δημόσια ότι η συμφωνία Τσίπρα είναι χειρότερη από τα προηγούμενα μνημόνια.

Η συµφωνία Τσίπρα, µπροστά στα προηγούµενα µνηµόνια είναι... µέρος παραδεισένιο! ∆είτε το µε τα µάτια σας και µην πιστεύετε τα ψευτοκάναλα και τους άσχετους µνηµονιακούς βουλευτές.

Mη χάσετε για κανένα λόγο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και όλα τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γιάννης Μπαλάφας: «Εκλογικό ατού του ΣΥΡΙΖΑ η καθαρότητα του Τσίπρα»

balafas 0
«Στις εκλογές πάµε µε καθαρή συνείδηση και κοιτάζοντας το λαό στα µάτια. Η στήριξη του κόσµου θα εκδηλωθεί στην κάλπη µε υψηλότατα ποσοστά», τονίζει Στο ΧΩΝΙ ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας
Σε νέα ισχυρή εντολή, ώστε να ξεπεραστούν οι ανασφάλειες που προκύπτουν από την αστάθεια του παρόντος κυβερνητικού σχήµατος, στοχεύει η κυβέρνηση µε την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, σύµφωνα µε όσα αναφέρει Στο ΧΩΝΙ ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας.

«Εγνοια της κυβέρνησης είναι να µη διαταραχθεί, αλλά αντιθέτως να διευκολυνθεί, η πορεία προς την έναρξη της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του χρέους το επόµενο διάστηµα», επισηµαίνει χαρακτηριστικά. Εξηγεί, µάλιστα, πως ως τώρα «κάναµε επιλογές ρίσκου µε κριτήριο το όφελος για την πατρίδα µας», εποµένως «αυτό που µας ενδιαφέρει και τώρα είναι το συµφέρον της Ελλάδας».
διαβάστε τη συνέντευξη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Νίκος Μαυραγάνης: «Πανέτοιμοι οι ΑΝΕΛ για την εκλογική μάχη»
111111
«Η κάλπη θα δώσει σύµπλευση των δυνάµεων που θέλουν την εκκαθάριση του παλαιού και κατεστηµένου πολιτικού και οικονοµικού κόσµου, που ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας», τονίζει Στο ΧΩΝΙ ο βουλευτής Εύβοιας των ΑΝΕΛ
Ευκαιρία για «επικαιροποίηση της λαϊκής εντολής» και «επανατοποθέτηση των πολιτών» µετά τις τελευταίες εξελίξεις χαρακτηρίζει τις επερχόµενες εκλογές ο βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Μαυραγάνης, µιλώντας Στο ΧΩΝΙ.

Όπως εξηγεί, τα δύο κυβερνώντα κόµµατα «είχαν εντολή να εξασφαλίσουν µεγάλη ρευστότητα για επενδύσεις, να πετύχουν την αναδιάρθρωση του χρέους και να επιτύχουν από τώρα την αποδέσµευση από οποιαδήποτε µνηµονιακή πολιτική. Τα πρώτα δύο τα κατορθώσαµε, το τρίτο όµως δεν το καταφέραµε, υπό το βάρος των πολιτικών διαξιφισµών στη γεωπολιτική σκακιέρα διεθνώς».
διαβάστε τη συνέντευξη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
Κυβερνητικό ΣΤΟΠ στη... «χρυσή» επένδυση στις Σκουριές
1

Επιτέλους... µετεξεταστέα κρίθηκε η «χρυσή επένδυση» της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής, καθώς, µετά από απόφαση, του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη, σταµατούν οι εργασίες εξόρυξης της εταιρείας για τουλάχιστον ένα χρόνο.
Σειρά παραλείψεων σε κρίσιµα στοιχεία και παρατυπιών ως προς τις υποχρεώσεις εκ µέρους της εταιρείας, που επέφεραν καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον και αναταραχή στην τοπική κοινωνία, οδήγησαν τον αρµόδιο υπουργό και τη γενική διεύθυνση Ορυκτών Πρώτων Υλών στην έκδοση αναλυτικής έκθεσης, επιβάλλοντας παράλληλα την ανάκληση των αποφάσεων έγκρισης τεχνικών µελετών όλων των έργων στην Κασσάνδρα του δήµου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

διαβάστε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
Διαγραφή χρεών µέχρι 20.000 ευρώ για τους αδύναµους

2
Με απαλλαγή από χαµηλές, µα ασφυκτικές για τους φτωχούς, οφειλές σε τράπεζες και ∆ηµόσιο, σε βάθος διετίας, διευκολύνει τους φορολογούµενους το υπουργείο Οικονοµίας, κατόπιν εφαρµογής νέας ρύθµισης που διατυπώνει τα κριτήρια υπαγωγής
Επτά κριτήρια απαιτούνται για να µπορέσετε να διαγράψετε µικρές οφειλές, µέχρι 20.000 ευρώ, σε τράπεζες και ∆ηµόσιο. Η νέα αυτή ρύθµιση, που έκανε πράξη η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δίνει τη δυνατότητα σε έναν αρκετά ικανό αριθµό οφειλετών να προσφύγουν στα Ειρηνοδικεία και να διεκδικήσουν τη διαγραφή ακόµη και ολόκληρου του ποσού που οφείλουν, αρκεί να µην χρωστούν πάνω από 20.000 ευρώ.
Δείτε, λοιπόν, αυτήν την Κυριακή ΣΤο ΧΩΝΙ, ποια είναι τα επτά κριτήρια για να υπαχθείτε στη ρύθµιση
Eκπτωση στον ΕΝΦΙΑ, µέχρι και 100%

3
Τη διαδικασία, προκειµένου να διορθωθούν τυχόν λανθασµένα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και να ισχύσει έκπτωση στο φόρο ή και πλήρη απαλλαγή από αυτόν για τους φορολογούµενους, φέρνει µε εγκύκλιο του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονοµικών, Τρύφων Αλεξιάδης.
Οσοι φορολογούµενοι διαπιστώσουν ότι στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ δεν έχουν υπολογιστεί οι απαλλαγές ή έχει χρεωθεί φόρος ενώ δεν θα έπρεπε, µπορούν να υποβάλουν αίτηση στον προϊστάµενο της εφορίας τους, προσκοµίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να ζητήσουν νέα εκκαθάριση του φόρου. 
διαβάστε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
103 εκατ. ευρώ ετησίως για τα γεύµατα των golden boys των Βρυξελλών
4
Περισσότερα από 103 εκατοµµύρια ευρώ, µόλις σε έναν χρόνο, δαπάνησαν οι αξιωµατούχοι της Ε.Ε. για δαπάνες ξενοδοχείων και γευµάτων, σύµφωνα µε αποκαλύψεις του βρετανικού Τύπου.

Περίπου 13.000 υπάλληλοι της Ε.Ε. απολαµβάνουν το προνόµιο χρήσης πιστωτικής κάρτας από την Κοµισιόν για οδοιπορικά, έξοδα κίνησης εκτός έδρας κ.λπ., όπως διατυπώνεται σε εσωτερικό έγγραφο που επικαλείται η Telegraph. Πρόκειται για κείµενο που σχετίζεται µε τη σύναψη νέου εξαετούς συµβολαίου µεταξύ της Ε.Ε. και παρόχου πιστωτικής κάρτας, προκειµένου να χρησιµοποιηθεί για την κάλυψη επαγγελµατικών εξόδων των δικαιούχων υπαλλήλων της Ε.Ε.

δείτε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
www.ethismos.gr: Εξαρτηµένοι από το διαδίκτυο οι Ελληνες!
intad-thumb-large
Αυξάνεται ο χρόνος που περνούν οι Ελληνες χρήστες στο Ιντερνετ ηµερησίως, ενώ επτά στους δέκα το χρησιµοποιούν γενικά. Ουσιαστικές οι παρεµβάσεις της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος
Εθισµένοι στο διαδίκτυο φαίνεται ότι είναι όλο και περισσότεροι Ελληνες, καθώς αυξάνεται δραµατικά ο χρόνος που περνούν σερφάροντας. Το Ιντερνετ έχει µπει πλέον στη ζωή όλο και νεότερων ανθρώπων αλλά και των µεγαλύτερων ηλικιών. Συνδέονται στον Παγκόσµιο Ιστό από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ την πρωτοκαθεδρία κατέχουν τα social media στις προτιµήσεις τους.

διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom