Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα και τους κεραυνούς σε Αγρίνιο,Αιτωλικό και Πλάτανο Ναυπακτίας (φωτο)

Το καλοκαιρινό μπουρίνι δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην Αιτ/νία

Από τις πέντε το απόγευμα χωρίς ρεύμα έχει μείνει η περιοχή του παλιού νοσοκομείου του Αγρινίου. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν είχαν σαν αποτέλεσμα να γείρει ένας ευκάλυπτος που βρίσκεται εντος του προαυλίου του νοσοκομείου, να ακουμπήσει σε ηλεκτροφόρα καλώδια και να προκληθεί η διακοπή ηλεκτροδότησης.
Σύμφωνα με του κάτοικους η υπηρεσία πράσινου του δήμου άργησε να εμφανιστεί στο σημείο ώστε να απομακρυνθούν τα κλαδιά του δέντρου κι έτσι η διακοπή του ρεύματος διήρκησε αρκετή ώρα.
geg-efkalyptos-nosokomeio2Η πτώση κεραυνού προκάλεσε ζημιές και στην περιοχή της Παντάνασσας.  Συγκεκριμένα κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά σε κολώνα της ΔΕΗ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση για αρκετή ώρα στο χωριό .
geg-efkalyptos-nosokomeio3
Διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Αιτωλικού
koi-plymmira-kandilaΗ έντονη βροχόπτωση που έπληξε πριν από λίγο το Δήμο Μεσολογγίου, προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Αιτωλικού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας των αντλιοστασίων και την πρόκληση πλημυρικών φαινομένων.
   Αυτή την ώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης ν αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.  
Πυρκαγιά στον Πλάτανο Ναυπακτίας από κεραυνό
geg-fotia-platanos1Μεγάλη πυρκαγιά προκάλεσε κεραυνός πριν λίγες ώρες στον Πλάτανο Ναυπακτίας, κοντά στο εξωκλήσι ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ και στις ποιμενικές συνοικίες  Καραγιανέϊκα της Πωγωνισκάς!
Η πυρκαγιά έσβησε, μόλις πλησίασε το εξωκλήσι από ξαφνική νεροποντή.
geg-fotia-platanos2Κοντά στην πυρκαγιά έσπευσαν όλοι οι κάτοικοι Πλατάνου και Βονώρτας και οι παραθεριστές, που κατέβαλαν τρομερές προσπάθειες και με αυτοθυσία!  Στην κατάσβεση βοήθησε και ένα πυροσβεστικό όχημα του πρώην Δήμου Πλατάνου που χειρίστηκε με αυτοθυσία ο κ. Αντώνης Ζαγορίτης.
geg-fotia-platanos3
geg-fotia-platanos4
geg-fotia-platanos5
geg-fotia-platanos6
geg-fotia-platanos7
geg-fotia-platanos8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom