Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Προεκλογική εμφάνιση Τσίπρα - Μετωπική με Ζωή - Την κατηγορεί για τρικλοποδιές στην συμφωνία ακόμα και στο και 5' (βίντεο)


- Ξεκάθαρες αιχμές του πρωθυπουργού κατά της Προέδρου της Βουλής στις δηλώσεις του από το υπουργείο Υποδομών
- Ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε μια προεκλογική εμφάνιση και έδωσε το στίγμα ενόψει και της ψήφισης του Μνημονίου από την Βουλή
- Ο κ. Τσίπρας έστειλε και μήνυμα στους διαφωνούντες λέγοντας: «'Οχι μεγάλα λόγια και φαντασιώσεις απόδρασης απο τους δύσκολους συσχετισμούς»



Μηνύματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια καθαρά προεκλογική εμφάνιση στην ομιλία του στο υπουργείο Υποδομών.

Ο κ. Τσίπρας αφήνοντας αιχμές για την στάση της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, είπε: «Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές που ορισμένοι επιχειρούν να βάλουμε ακόμη και στο και πέντε, είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε στη συμφωνία και τη δανειακή στήριξη από τον ευρωπαικο μηχανισμό στήριξης, που θα δώσει τέλος στην αβεβαιότητα».

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι όσοι έχουν κρυφό πόθο να αναδιατάξουν την Ευρωζώνη με αφορμή την Ελλάδα δεν θα το καταφέρουν. Η Ελλάδα δεν θα τους δώσει αφορμή, θα διαψευστούν, τόνισε.

«Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες και θα πετύχουμε την ανοικοδόμηση της χώρας», δήλωσε επίσης ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση αλλαζοντας και εμείς. Δίνοντας την σκληρή μάχη όχι εκτός αλλά εντός και ανατρέποντας όλα όσα έφεραν την χώρα στην σημερινή κατάσταση. Δίνοντας την μάχη ενάντια στην εκτεταμένη διαφθορά και την φοροδιαφυγή που έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.

Οι παθογένειες δεν αντιμετωπίσθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια αλλά διευρύνθηκαν. Τα βάρη της κρίσης φορτώθηκαν στους μοσθωτούς και τους συνταξιούχους. Εμείς θέλουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση σταδιακά με δεδομένους τους σημερινούς αντίξοους συσχετισμούς.

Οι αλλαγές στις δυο παραχωρήσεις έγιναν και οι διαπραγματευσεις και η συμφωνία αυτή έγιναν σε συνθήκες εγκλωβισμού του δημοσίου από τις υπάρχουσες συμβάσεις. Πέντε συμβάσεις προέβλεπαν ότι θα είχαν ολοκληρωθεί όλα και εξέθεταν το δημόσιο εξ' αρχής».
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom