Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεπέρασε τον εαυτό της! - Πήγε στη γιορτή των Gay,απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό και τους κάλεσε να κάνουν πορεία στη Βουλή!!! (βίντεο)

Ας πει κάποιος στην κυρία ότι ως Πρόεδρος της Βουλής είναι το τρίτο κατά σειρά πρόσωπο στην ιεραρχία του Ελληνικού κράτους,μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό

Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου,η οποία ποτέ δεν έκρυψε την συμπαράστασή της στους ομοφυλόφιλους,σήμερα ξεπέρασε και τον εαυτό της.Δεν φτάνει που ως πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής πήρε μέρος στο Athens Gay Pride,μίλησε για την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους,για τους αγώνες τους και τους κάλεσε του χρόνου να κάνουν πορεία μέσα στη Βουλή!!!

Κατά την ταπεινή μας γνώμη ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον θεσμό που εκπροσωπεί,
κατ' άλλους βέβαια είναι άνθρωπος με ευρύτητα πνεύματος και σκέψης,αγωνίστρια,αλληλέγγυος και πολλά ακόμα επαναστατικά κι αριστερά...
Ζείδωρον

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:


Με ένα φούξια παντελόνι και ένα γκρι μπλουζάκι με γράμματα, σχέδια και χρώματα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κέρδισε το χειροκρότημα και την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους όταν ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τους αγώνες των γκέι.
"Είναι χαρά, είναι πάλη, αλλά και ριζοσπαστική διεκδίκηση. Τα δικαιώματα δεν έχουν όλα κερδηθεί. Πρέπει να γίνει η διαδικασία και για το σύμφωνο συμβίωσης και για τον πολιτικό γάμο και πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι κανένας, μα κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος. Οι αγώνες που δίνονται αργά ή γρήγορα κερδίζονται. Να είστε καλά καλή πορεία και τίποτα να μην διαρρηγνύει την συνοχή, την αποφασιστικότητα, την αισιοδοξία, το πείσμα. Και τέλος θα ήθελα να πω ότι την επόμενη φορά γιατί σήμερα δεν οργανωθήκαμε πρέπει η πορεία να περάσει και μέσα από τη Βουλή", είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Εκτός από την πρόεδρο της Βουλής, στο Athens Gay Pride βρέθηκε και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom