Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Καταγγελία-Βόμβα του Χάρη Θεοχάρη: Δουλεύουν το σχέδιο για δραχμή! - Οργισμένη διάψευση της Κυβέρνησης (βίντεο)


Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης στην ομιλία του στη Βουλή.

Ο κ. Θεοχάρης κατήγγειλε ότι ήδη ομάδα με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο Μέγαρο Μαξίμου δουλεύει το σχέδιο για να μας πάει στη δραχμή.





Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της Κυριακής ο κ. Θεοχάρης είπε ότι το «με το ΌΧΙ ο λαός θα έχει χρέη και όχι καταθέσεις» και πρόσθεσε: «Η Ευρώπη έκανε λάθη. Αλλά αλλάζει μόνο από ισότιμους εταίρους. Αλλάζει κανείς το σπίτι του αν μένει μέσα. Αν φύγει δεν έχει δικαίωμα να μιλά. Μόνο με το ΝΑΙ μπορούμε να σωθούμε, ΝΑΙ στην Ελλάδα, Όχι στη μιζέρια, ΌΧΙ στο διχασμό, ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ».


Αυτό κατήγγειλε ο Χάρης Θεοχάρης στην Ολομέλεια της Βουλής προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της παριστάμενης αναπληρώτριας υπουργού, Θεανώς Φωτίου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Φωτίου είπε ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων
κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (σ.σ. λόγω δημοψηφίσματος) απειλείται με εισαγγελική δίωξη, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπρόεδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη που εκείνη την ώρα προήδρευε και ο οποίος της ζήτησε να βάλει το εισαγγελική δίωξη σε εισαγωγικά.

Την καταγγελία του Χάρη Θεοχάρη σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης: «Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την "ευθύνη". Ντροπή και τίποτα άλλο».

Ο Θεοχάρης επιμένει: Το Μαξίμου ετοιμάζει IOU και δραχμή

Αμέσως μετά την ομιλία του βουλή ο βουλευτής του Ποταμιού επέμεινε στην άποψή του, μιλώντας στο Star.

«Έχω πληροφορίες ότι υπάρχει η ομάδα εργασίας η οποία ήδη αυτή τη στιγμή λειτουργεί με στελέχη του γενικού λογιστηρίου του κράτους, αρχικά για να πληρωθούν οι επόμενοι μισθοί και οι συντάξεις και στα επόμενα βήματα να μεταβούμε και στη δραχμή» δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom