Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ντροπιαστική ήττα από τα νησιά Φερόε 2-1 και Grexit από το Euro 2016 (βίντεο)

ΞΕΦΤΙΛΑ και ΝΤΡΟΠΗ για ένα ολόκληρο Εθνος

Η Εθνική μας έψαχνε απόψε την πρώτη της νίκη απέναντι στα νησιά Φερόε στον έκτο όμιλο του Euro 2016,θέλοντας να διατηρήσει ζωντανές τις λιγοστές έως ελάχιστες ελπίδες της για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης καθώς οι δύο προνομιούχες θέσεις είχαν χαθεί προ πολλού.

Αντί γι' αυτό πέτυχαν την Εθνική ξεφτίλα,να χάσουν για δεύτερη φορά από τα Νησιά Φερόε και να φύγουν με το κεφάλι σκυμμένο από το γήπεδο,αλλά και από το Euro 2016!!!

Σ' ένα κατάμεστο (5000 θεατές sold out) γήπεδο οι παιχταράδες μας αντιμετώπισαν ψαράδες,ξυλουργούς,δασκάλους και χτίστες,πέρα για πέρα ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές,αλλά τα βρήκαν σκούρα και διασύρθηκαν για μια ακόμα φορά σ' αυτά τα προκριματικά!

Πολύ κακή εμφάνιση για την Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο,η οποία είχε στον πάγκο της για δεύτερη φορά τον 70χρονο Μαρκαριάν,σε αντίθεση με τους γηπεδούχους νησιώτες οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ στο 1' και στο 6'...

Μετά το δεκάλεπτο η Εθνική Ελλάδος κάπως συνήλθε κι είχε τρεις καλές στιγμές στο 13',στο 15' και στο 18' με τους Φετβατζίδη,Καρέλη και Μήτρογλου αντίστοιχα.

Στο 32´ η Εθνική μας είχε δοκάρι σε πλασέ του Μήτρογλου κι αμέσως μετά δέχτηκε παιδαριώδες γκολ από τους νησιώτες....


Από το ελεύθερο του τερματοφύλακα Νίλσεν, η μπάλα με τέσσερις πάσες έφτασε στον Χάντσονν, που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καρνέζη γράφοντας το 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελληνική ομάδα μπήκε δυνατά και με τον Σωτήρη Νίνη στην ενδεκάδα της,δημιούργησε ευκαιρίες,είχε κι άλλο δοκάρι με τον Καρέλη στο 53' και πέτυχε γκολ με τον Μήτρογλου στο 58',που ακυρώθηκε γιατί προηγήθηκε φάουλ του  Τοροσίδη κι ενώ συνέχιζε επιθετικά μπας και ισοφαρίσει,αντ' αυτού έγινε το 2-0!!!!!



Στο 70' έπειτα από ασίστ του Χολστ από δεξιά, ο Όλσεν με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Καρνέζη.

Λίγο μετά ο Ολσεν έχασε καλή ευκαιρία για το 3-0... και πάλι στο 80' ο Καρνέζης έσωσε την Εθνική μας από ένα τρίτο γκολ....

Στο 83' ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νίνη πέτυχε το γκολ της τιμής για την Ελληνική ομάδα.

Οι Νησιώτες πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά τη δεύτερη νίκη τους με 2-1 επί των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004!

Οι συνθέσεις:
ΦΕΡΟΕ (Όλσεν): Νίλσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Χάνσον, Μπενιάμινσεν, Όλσεν, Σόρενσεν (12' λ.τ. Ντάβιντσεν), Χολστ (74' Φερό), Βατνχάμαρ, Έντμουντσον (90+2' Γιόνσεν), Χάνσεν.

ΕΛΛΑΔΑ (Μαρκαριάν): Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος (46' Νίνης), Κονέ (81' Φούντας), Καρέλης, Φετφατζίδης (71' Κολοβός), Μήτρογλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφου οι αλητοκυβερνητες καταφεραν και τσακισαν τον κοινωνικο ιστο της χωρας απο δω και στο εξης σε ολες τις δραστηριοτητες της η χωρα μας
θα υστερει θα παραπαιει θα εισπρατει ντροπες εξευτελισμους και ηττες
Η ηττα στο ποδοσφαιρο ειναι μια μικρη ηττα μπροστα στη λαιλαπα απο τις
χειροτερες ηττες και συμφορες που θαρθουν Το ζητημα ειναι να δρασουμε
σαν λαος σημερα οχι αυριο γιατι θαναι αργα για να περισωσουμε οτι ειναι
δυνατον να περισωσουμε melito

Read more: Go to TOP and Bottom