Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά σε μονοκατοικία στο κέντρο της Αθήνας


Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων μετά από την κατάσβεση πυρκαγιάς, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ακατοίκητη μονοκατοικία, στη συμβολή των οδών Διδύμου και Μιχαήλ Βόδα, στην Αθήνα.

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος, ενώ διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίησή του, αλλά και για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, σύμφωνα με τους οποίους στο ακατοίκητο σπίτι στη συμβολή των οδών Διδύμου και Μιχαήλ Βόδα όπου ένας άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά, έμενε ακόμη και μια οικογένεια.


Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σε ακατοίκητο σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Διδύμου, ξέσπασε φωτιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο γκαζάκι, ίσως ο άτυχος άνδρας να θέλησε να μαγειρέψει ή να ζεστάνει κάτι.

Όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, λίγο πριν καταλάβουν πως υπάρχει φωτιά, άκουσαν πολλές εκρήξεις.
Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο 20 πυροσβέστες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα: το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το ακατοίκητο σπίτι ήταν καταφύγιο αστέγων και χρηστών ναρκωτικών. 
"Αρκετοί έρχονταν στον συγκεκριμένο χώρο. Ήταν συνήθως άστεγοι η χρήστες ναρκωτικών. Συνήθως τέσσερα με πέντε άτομα", δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsit, κάτοικος της περιοχής. 
Ένας άλλος μίλησε ακόμη και για μια οικογένεια που έμενε εκεί τα τελευταία δυο χρόνια. 

 

Ο χώρος ήταν γεμάτος σκουπίδια, τα οποία "βοήθησαν" στο να επεκταθεί η φωτιά. 

Οι πυροσβέστες, μόλις οι περίοικοι τους ενημέρωσαν πως εκεί έβρισκαν καταφύγιο άστεγοι ή ναρκομανείς, άρχισαν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν στο ακατοίκητο σπίτι βρίσκονταν κι άλλοι άνθρωποι την ώρα της φωτιά. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom