Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Νίκησε η Εθνική μας 2-0 και ελπίζει μέσω μπαράζ για Βραζιλία (βίντεο με τα γκολ)

Δεν αυτοκτόνησε η Βοσνία στη Λιθουανία 0-1 κι έφυγε για Μουντιάλ

Το Αγχος ήταν αυτό που κυριάρχησε σε Καραϊσκάκη και Λιθουανία με κερδισμένη τη Βοσνία που σκόραρε στο 68' και πήρε την πρόκριση για το Μουντιάλ

Αλλη μία απογοητευτική εμφάνιση της Εθνικής μας,πίκρανε τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη πλην όμως συνοδεύτηκε και πάλι από νίκη,επί του αδύναμου Λιχτενστάιν και τώρα μέσω των μπαράζ ελπίζει να πάρει το εισιτήριο για την Βραζιλία.

Παρ' ότι το παιχνίδι στο Λιθουανία - Βοσνία  παρέμεινε στο 0-0 μέχρι το 67' και η νίκη ήταν επιβεβλημένη για να πάρουμε την απ' ευθείας πρόκριση για τη Βραζιλία οι διεθνείς μας.... τα ζώα μου αργά!Σε σημείο που οι φιλοξενούμενοι να κερδίζουν κόρνερ,πέναλτι που δεν τους δόθηκε και να απειλούν σε κάθε ευκαιρία.Τελικό 2-0 με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου,η οποία έχει δεχτεί 25 γκολ συνολικά και πέτυχε μόνο δύο.

Το πρώτο γκολ προήλθε από καταπληκτική συνεργασία του Σαμαρά με τον Χολέμπας στο 7', ο τελευταίος σέντραρε και ο Σαλπιγγίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά.

Στο 21΄ο διαιτητής δεν είδε το απλωμένο χέρι του Σιόβα μέσα στην περιοχή μας και κακώς δεν έδωσε πέναλτι στο Λιχτενστάιν.

Στο 81' φάουλ το Καραγκούνη,δοκάρι,πλάτη τερματοφύλακα και 2-0.
Χάσαμε σωρεία ευκαιριών για ένα ακόμα γκολ αλλά... θα μπορούσαμε και να δεχτούμε!

Βίντεο με το γκολ του Σαλπιγγίδη


Βίντεο με το γκολ του Καραγκούνη


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Χολέμπας, Βύντρα, Σιόβας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κονέ(46' Σάμαρης), Σαμαράς(69' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου( 85' Αθανασιάδης)

Λιχτενστάιν (Ρενέ Πάουριτς): Γιέλε, Ντέιβιντ Χάσλερ(89' Βαζέλ), Μπούργκμαγιερ, Κάουφμαν, Έρι, Ματίας Κρίστεν(82' Ερνε), Στόκλασα, Αντρέας Κρίστεν, Νίκολας Χάσλερ, Ποβλερίνο, Βίιζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom