Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ρε συ Πάγκαλε μη χτυπιέσαι,δεν είμαστε όλοι ίδιοι!


Προκλητικός για μια ακόμα φορά ο πάλαι ποτέ κραταιός πολιτικός εμφανίστηκε από Λονδίνο μεριά ψάχνοντας και πάλι για συνενόχους στο μεγάλο φαγοπότι της μεταπολίτευσης τσουβαλιάζοντας όλους τους Ελληνες!
========================
To "Μαζί τα φάγαμε" του Θ. Πάγκαλου, έγινε θέμα στους «Times».
 "Οι Έλληνες έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν τα μυστικά της διαφθοράς και της υπερβολής στην πτωχευμένη χώρα τους σε μία ιστοσελίδα",  αναφέρει το  συγκεκριμένο δημοσίευμα υπό το τίτλο "Οι Έλληνες ομολογούν ότι όλοι συμμετείχαν στην απληστία και τη διαφθορά".
Ο  Πάγκαλος δηλώνει στην εφημερίδα ότι όλοι αναγνωρίζουν την ευθύνη των άλλων, αλλά όχι τη δική τους. Τελικά βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος και αυτός ήταν ο πολιτικός κόσμος.
Και προσθέτει ότι ο πολιτικός κόσμος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα τελευταία 30 χρόνια, "αλλά ο πολιτικός κόσμος αντιπροσωπεύσει τους πολίτες. Είμαστε μια δημοκρατία".
Η εφημερίδα δημοσιεύει πολλές από τις μαρτυρίες πολιτών στην ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου, στις οποίες περιγράφονται περιστατικά φοροδιαφυγής και διαφθοράς.
Χαρακτηριστική είναι μία από τις ιστορίες, η οποία αναφέρεται σε δημόσιο υπάλληλο. "Πληρωνόταν για έξι χρόνια, χωρίς ποτέ να πάει στην δουλειά. Η κυρία πήρε άδεια εγκυμοσύνης από το δημόσιο τομέα", γράφει ένας πολίτης στην ιστοσελίδα . "Το πιο περίεργο πράγμα σχετικά με αυτό είναι ότι όταν επέστρεψε, προήχθη σε  διευθύντρια λόγω μακράς υπηρεσίας".
=======================
Ρε Πάγκαλε πάρτο χαμπάρι:όσα μα όσα περιστατικά κι αν αναφέρεις δεν πείθεις!και δεν πείθεις διότι απλούστατα όλες οι περιπτώσεις φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή δημοσίων λειτουργών (υπουργάρες,υφυπουργάρες,γενικοί γραμματείς και φαρισαίοι!).-

Κανένας πολίτης δεν πήγε σε καμία υπηρεσία να στρογγυλοκαθίσει από μόνος του και στο τέλος του μήνα να βγάλει και διαταγή πληρωμής για το μισθό του!
Κι επί πλέον υπάρχουν εκατομμύρια πολίτες που είτε από συνείδηση,είτε από αδυναμία επαφής με σας τους διαπλεκόμενους έμειναν στην απέξω!
Κι αυτό φαίνεται από τη φτώχεια που περνάνε σήμερα,δεν είχαν συσσωρευμένο  λίπος!
Αν τώρα νιώθεις καλύτερα με το να ψάχνεις συνενόχους στο λαό κι όχι στο σινάφι σου,τι να πούμε;Αυτό είναι θέμα ψυχιάτρου!
Είναι όμως και δικαιοσύνης,που δεν σε μπουζούριασε με όσα ο ίδιος δημόσια παραδέχεσαι για το μεγάλο φαγοπότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom