Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου - Αντιπάρου


Τα προβλήματα από το κλείσιμο της εφορίας
Η πραγματικότητα της επόμενης μέρας
Τα ταχυδρομεία της εφορίας θα είναι τα Γ.Ε.Φ. με χειρόγραφες διαδικασίες!
«Τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων - που δήθεν θα αντικαταστήσουν εν μέρει τις Δ.Ο.Υ. - δεν θα είναι τίποτα άλλο, από ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ των εφοριών!».

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
Θέμα Πολιτών
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
«Τα περίεργα της Γρηγορίας. Ωστόσο, μετά το επεισόδιο, υπήρξαν εκπρόσωποι φορέων που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συμπεριφορά της Γρ. Πρωτολάτη, κάνωντας την εξής ανάλυση στα λόγια της».

Απειλές κατά Δημοτικών Συμβούλων
«Αρχίλοχος», επικίνδυνη αίθουσα;
«Παγκόσμιο» πρωτάθλημα «λούμπα»

«Δηλαδή, ο κ. Βλαχογιάννης εννοούσε ολοκάθαρα ότι το κτίριο έχει πρόβλημα με τη στατικότητά του! Αν αυτό ισχύει, τότε πρέπει όλοι να σκεφθούμε τι μπορεί να συμβεί σε κάποιο πιθανό σεισμό κατά τη στιγμή που θα υπάρχουν μέσα πολίτες για να παρακολουθήσουν κάποια εκδήλωση».

Η νέα κωλοτούμπα Βλαχογιάννη
Το κόλπο της αλλαγής μάσκας
«Ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης αποφάσισε να αλλάξει τακτική. Προφανώς, βλέπει ότι θα συνεχίζονται οι καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων, τις οποίες έχει στηρίξει φανατικά μέχρι σήμερα».

Ψίθυροι... με πολιτικές παρεμβάσεις Λεβεντάκη
«Μετά ο Λεβεντάκης (αφού έφτιαξε τα δημοτικά ιατρεία και εντάχθηκε στο Δίκτυο Αειφόρων Νησιών του Αιγαίου, «Δάφνη»), άρχισε και τη στελέχωση για την υγειονομική περίθαλψη (ή τα λύνεις όλα τα θέματα ή είσαι δήμαρχος στυλ Βλαχογιάννη). Ο Λεβεντάκης λοιπόν είπε: «Αν βρούμε 30.000 ευρώ το χρόνο για έναν παιδίατρο, θα 'ρθει, δεν θα 'ρθει;».  Άμα έχεις προγραμματισμό ως δήμαρχος τι να λέμε τώρα».

Μπράβο στη ΝΔ ... Θήρας! | Του Δ.Μ.Μ.
«Ο χαμός, του χαμού έχει γίνει στο νησί μας με τόσα θέματα και οι δήθεν πολιτικές οργανώσεις της Πάρου (που βεβαίως - βεβαίως) έχουν ως πρωταρχικό μέλημά τους το συμφέρον του τόπου... δεν έχουν βγάλει ούτε ένα «κιχ», για να μη γράψω καμία χειρότερη λέξη».

Η Πάρος της ελπίδας ... | Του Αντ. Δαβανέλου
«Πραγματικά μεγάλη σημασία και αξία όμως, έχουν και τα «κρυφά σχολειά» που έχουν στηθεί στα Λύκεια της Παροικιάς και της Νάουσας, από εκπαιδευτικούς πολλών ειδικοτήτων».

Οι Ροταριανοί τίμησαν αγρότη

Τοις κείνων ρήμασιν πειθόμενος! | Του Χ. Μαλινδρέτου

Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση στην ευρωβουλή με φόντο τις Κυκλάδες

Σωστή σκέψη από Βρούτση ζητούν επιχειρηματίες του τουρισμού

Τραγωδία ΑΟΠ
Νέοι Ολυμπιακού Σύρου - ΑΟΠ 6-1

«Αστέρας - Νηρέας 1-0
Ωραίο θέαμα στα Μάρμαρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom