Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Το Αγαθονήσι εκπέμπει SOS: «Θα πάρουμε τα όπλα» λένε! - Περισσότεροι οι λαθρομετανάστες από τους κατοίκους - Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αναχωρεί για το νησί

Στο νησί υπηρετούν 2 Αστυνομικοί και 2 Λιμενικοί!

SOS εκπέμπουν οι 120 κάτοικοι του Αγαθονησίου, εξαιτίας των 170 λαθρομεταναστών που έφτασαν στο νησί, 58 από τους οποίους την περασμένη Τρίτη. Πριν από λίγο, συνεδρίασε  το τοπικό συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βρεθεί λύση για την μεταφορά των μεταναστών σε κατάλληλο χώρο φιλοξενίας.
Ο δήμαρχος του νησιού, Βαγγέλης Κοττόρος μιλώντας, στους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή, στον Real fm, ανέφερε ότι επειδή η πολιτεία δεν τους παραλαμβάνει για να τους μεταφέρει σε κατάλληλο χώρο, κάποιοι από τους μετανάστες, ξεσπούν στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος της συμπλοκής.
"Θα πάρουν τα όπλα", είπε.
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ. ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ

από το http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/l

Απο εγκυρότατη πηγή μαθαίνουμε ότι κλιμάκιο της Χ.Α. με επικεφαλής τον Βουλευτή κ. Παναγιώταρο και μέλη της Χρυσής Αυγής είναι έτοιμα πρός αναχώρηση για το Αγαθονήσι μετά απο επικοινωνία με τους τοπικούς παράγοντες που εξέφρασαν την απελπισία τους απο την συνεχή αποβίβαση δεκάδων λαθρομεταναστών απο την Τουρκία. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος του νησιού, σήμερα μόνο αποβιβάστηκαν 58 λαθρομετανάστες, που είναι σκόρπιοι στο λιμάνι κάνοντας εκεί ΟΛΕΣ τις ανάγκες τους προκαλώντας τους ντόπιους μόνιμους κατοίκους που είναι γύρω στους 60. Οι συνέπειες είναι οδυνηρές για το νησί αφού ζεί μόνο απο τον τουρισμό και τα πλοία που πάνε να δέσουν στο νησί, μόλις βλέπουν την πρωτόγονη κατάσταση που επικρατεί φεύγουν αμέσως με αποτέλεσμα την συρρίκνωση της οικονομικής ζωής του τόπου. Τώρα τι πούν οι προοδευτικάριοι και ανάξιοι κρατικοί άρχοντες, θα στείλει ο κ. Δένδιας να τους .. 
συλλάβει για αντιποίηση αρχής; Και πως θα αντιμετωπίσουν οι 2 αστυνομικοί και οι 2 Λιμενικοί την οργή των ντόπιων που κραυγάζουν ότι είναι έτοιμοι για ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ; Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα που θα προκύψουν εντός ολίγου.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Kαλημέρα Δημήτρη μου.

Ομολογώ μου είχε διαφύγει ..Είμαι τόσο κυνηγημένη αυτό τον καιρό που δεν προλαβαίνω να ενημερωθώ .
Αλλά και Συ , σούχω πει. Τέτοιες εγγραφές ,τέτοιες πληροφορίες τις ..παγώνουν τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο....

Λοιπόν αυτό το γεγονός δεν φαντάζει ,αλλά είναι μια μικρογραφία του τι μέλλει γενέσθαι πολύ σύντομα κατά τόπους.
Αν η επιχείρηση σκούπα, από κοινό σάρωθρο δεν γίνει ηλεκτρική turbo όχι μόνο να καθαρίσει το τοπίο και να επαναπατρίσει τους έρμους αυτούς περιπλανώμενους Ιουδαίους, αλλά να αποτρέψει την προσέλευση νέων ,αυτά τα φαινόμενα θα γίνουν ρουτίνα και το "εκκολαπτήριο ΕΛΛΑΣ" δεν θα προλαβαίνει να εκκολάπτει χρυσούς νεοσσούς.
Η καταστρατήγηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων τόσο των λαθρομεταναστών όσο και των Ελλήνων πολιτών εξ' αιτίας του λαθρομεταναστευτικού κύματος είναι πλέον δεδομένη και πρέπει να απασχολήσει πολύ σοβαρά την διεθνή κοινότητα.
Ευχαριστώ Δημήτρη μου.

Read more: Go to TOP and Bottom