Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Βόμβες από το Νικήτα Κακλαμάνη

Τα "πήρε" άσχημα ο Νικήτας Κακλαμάνης,που τ' όνομά του βρίσκεται στη λίστα του ΣΔΟΕ κι απειλεί Θεούς και δαίμονες με δηλώσεις του στην εκπομπή  "ΣΚΑΪ στις 7"

Την απομάκρυνση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, με αφορμή τη διαρροή και δημοσιοποίηση, από τον ηλεκτρονικό Τύπο, της λίστας με τα 36 ονόματα πολιτικών που φέρεται να ερευνά το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή και παράνομο πλουτισμό, ζητά από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, το όνομα του οποίου φέρεται να βρίσκεται στη λίστα.
Επίσης, ο κ. Κακλαμάνης θέτει ζήτημα καταψήφισης, από τον ίδιο, των νέων μέτρων, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή. Σε δηλώσεις του, επισημαίνει ότι η στάση του στην ψηφοφορία για τα νέα μέτρα θα εξαρτηθεί από την ενημέρωση, την οποία έχει ζητήσει από τον κ. Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Εγώ μέτρα όπως η κατάργηση της πενθήμερης εργασίας ή του αφορολόγητου για τα παιδιά, δεν μπορώ να τα δεχτώ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, ζητώντας επίσης από την κυβέρνηση «να μας εξηγήσουν ποιες διαπραγματεύσεις γίνονται με την ΕΕ, ώστε, πέρα από τα μέτρα, να υπάρξουν και αναπτυξιακά οφέλη για το λαό».
«Έμπλεξαν άσχημα με μένα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, συμπληρώνοντας: «Δεν θα κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ», αναφερόμενος σε όσους τον έμπλεξαν σε αυτήν την υπόθεση.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: