Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"Ήρθαν στα χέρια Σαμαράς- Βενιζέλος"!



Μπορεί να είναι εκτός βουλής, αλλά ετοιμάζει Βιβλίο με θέμα την πολιτική του δράση με έμφαση στην περίοδο της συγυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  ο πρόεδρος τους ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Ανάμεσα  στις άγνωστες πτυχές του συγκυβερνητικού βίου, ο κ. Καρατζαφέρης σκοπεύει να συμπεριλάβει και ένα περιστατικό από τις σπάνιες στιγμές της πολιτικής δράσης που βλέπουν το φως της δημοσΙοτητας.
Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο κ. Καρατζαφέρης περιγράφει μια σκηνή στο Μέγαρο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του κ. Λουκά Παπαδήμου που σύμφωνα με τον οποίο δείχνει πως «δεν υπάρχει καμία χημεία ανάμεσα σε Σαμαρά και Βενιζέλο». Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ήρθαν στα χέρια, όταν στην τελευταία σύσκεψη που συμμετείχε ο κ Καρατζαφέρης στο Μαξίμου, ο κ. Σαμαράς αντέδρασε σε κάποια από τα λόγια του κ. Βενιζέλου και σηκώθηκε να τον αρπάξει.  
«Σα να πλακώνονταν σε καφενείο ήταν. Ο Παπαδήμος κρατούσε το Σαμαρά και εγώ τον Βενιζέλο. Ήταν και ο Γιώργος Παπανδρέου παρών. Ζήτησα από τον Παπαδήμο ο Βενιζέλος να φύγει, γιατί δεν είχε θέση στη σύσκεψη των αρχηγών και για να μην πλακωθούν», σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος τους ΛΑΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom