Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους; Εφυγε η τρόικα και μας έμειναν τα μέτρα και τα δικά μας καλόπαιδα!

Μέχρι χτες το βράδυ υποτίθεται πως διαπραγματεύονταν σκληρά τα δικά μας καλόπαιδα με τους κακούς τροϊκανούς το πακέτο των μέτρων.Μάλιστα ο Στουρνάρας μας πέταξε κατακέφαλα τον κεφαλικό φόρο αργά το βράδυ ενώ Βενιζέλος και Κουβέλης "έτριζαν" τα δόντια στους κακούς του ΔΝΤ.
Και παρά την κρισιμότητα των "διαπραγματεύσεων" η τρόικα αναχώρησε (άρα τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί προ πολλού,όπως ακριβώς τα λέγαμε και πριν τις εκλογές και το μόνο που μένει είναι η ψήφισή τους στη βουλή σε ένα και μοναδικό άρθρο,τόσο απλά)!!!!!
Ακόμα και τώρα λοιπόν τα καλόπαιδα εξακολουθούν να παραμυθιάζουν το λαό,δεν μπορούν να ξεφύγουν από το ψέμα και τη μικροπολιτική που έχουν μάθει τόσα χρόνια.
Ζείδωρον

Μια δραματοποίηση των γεγονότων μέχρι την τελευταία στιγμή φαίνεται να επιχειρείται και σήμερα αφού και με την "βούλα" της ΚΟΜΙΣΙΟΝ φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - τρόικας για το πακέτο των μέτρων.

Οι αντιδράσεις έχουν μετρηθεί, τα περισσότερα μέτρα έχουν διαρρεύσει και έτσι οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν έχουν λόγο να μείνουν άλλο στην Ελλάδα.

Ξαφνικά από χθες το βράδυ το κλίμα άλλαξε, η τρόικα "μαλάκωσε", τα ισοδύναμα βρέθηκαν και έτσι όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, η τρόικα θα αναχωρήσει από την Ελλάδα. Είπε μάλιστα ότι η εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί ένδειξη εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις.

Αλλωστε και στο υπουργείο Οικονομικών θεωρούν την αναχώρηση προγραμματισμένη. 

Οι τροικανοί θα φύγουν από την Αθήνα μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής συνάντησης που έχουν από τις 16.00 με τον Γ. Στουρνάρα. Θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μία ή δύο ημέρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει η αλλαγή στάσης του απεσταλμένου του ΔΝΤ, Πωλ Τόμσεν. Οι διαθέσεις του έχουν αλλάξει προς το χειρότερο έλεγαν πηγές του υπουργείου Οικονμικών. Πάντως, μυστήριο παραμένει τι συνέβη στο διάστημα της μιάμισης ώρας που εγκατέλειψε την σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών λέγοντας ότι έχει μια τηλεδιάσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom