Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

«ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ» καταγγέλει ως εβραιόδουλο τον Αβρααμ-όπουλο


 === Ανικανότητα: Ο πρώτος “Ελληνας υπουργός Εξωτερικών, που -ένα δεκαήμερο στις ΗΠΑ- ΔΕΝ έκανε ούτε μία παρέμβαση σε αμερικάνικο ΜΜΕ, γιά να πεί λίγα λόγια γιά την Ελλάδα.
  === Η Ελλάδα, την τελευταία 20ετία, είχε αμερικανο-δουλους, γερμανο-δουλους κλπ υπουργούς Εξωτερικών. Τελευταία απόκτησε και ισραηλινο-δουλους. Να δούμε αν μελλοντικά θα έχει και κανέναν …Ελληνο-δουλο.
   === Goodbye and »shalom» Mr. Avramopoulos
=== Τον ευχαριστούμε που ήρθε γιά ένα δεκαήμερο στις ΗΠΑ, όπου σημάδεψε την περιοδεία του με συναντήσεις του με στελέχη της Οργάνωσης American Jewish Committee, σε Σικάγο, Βοστώνη και Νέα Υόρκη, γράφοντας (ουσιαστικά) την Ομογένεια στα υπουργικά του @@. Ως επαγγελματίας πολιτικός καριέρας, δηλ. »αέρας κοπανιστός», πιθανά στο μέλλον να καταλάβει ότι, τους Ομογενείς, ΔΕΝ μπορεί να τους »δουλεύει» ο κάθε »παπατζής» “Ελληνας πολιτικός, που νομίζει (ακόμα) ότι η Ομογένεια »τρώει κουτόχορτο»
=== Δεν ξεχνάμε, ως “Ελληνες στις ΗΠΑ, ότι την Ελλάδα μας την κατάστρεψαν οι ανίκανοι δουλοπρεπείς πολιτικοί της (της ασυλίας, παραγραφής ατιμωρησίας), με τα διεφθαρμένα σάπια κόμματά τους.
=== Κύριε υπουργέ…
Η Ομογένεια πάντα βοηθά την πατρίδα, έστω και αν μας θεωρείτε, οι άξεστοι πολιτικοί, “Ελληνες πολίτες 3ης κατηγορίας, αρνούμενοι -γιά τα φτηνά κομματικά παιχνιδάκια σας- να μας δώσετε το συνταγματικό μας δικαίωμα, της ψήφου, βάζοντας το »κομματικό συμφέρον» σας υπεράνω του εθνικού. “Ετσι, αποδεικνύετε στην πράξη, πόσο γελοίοι και πόσο επικίνδυνα ζημιογόνοι γιά την πατρίδα, είστε.
   === Δ. Αβραμόπουλος: Yπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας ή »λομπίστας» του Ισραήλ στην Ελλάδα;;;;
=== (ξεπέρασε και τον GAP, που τον θεωρούσαν οι του AJC ως »τον καλύτερο φίλο του Ισραήλ στην Ελλάδα». Tελικά όλες αυτές οι πολυδιαφημισμένες συναλλαγές με το AJC, τι πρακτικό όφελος έχουν γιά την Ελλάδα;  Ας κάνουμε υπομονή 2 μήνες να δούμε πως θα…μοιραστεί και το φυσικό αέριο στις »ζώνες» Κρήτης, Κύπρου. Ετοιμάζονται »χοντρές δουλειές». Λέτε να έχουν και χοντρές…μίζες;;;)
   === Επειδή εκνευρίζει και προκαλεί την Ομογένεια:
=== Ερωτήματα γιά τον υπουργό Δημ. »κosher» Αβραμόπουλο (χρειάζονται απαντήσεις)
Χιλλαρυ Κλιντον, Αβραμόπουλος1— Στο επίσημο πρόγραμμα υπήρχαν συνολικά 38 επαφές, συναντήσεις, εκδηλώσεις κλπ του υπουργού Εξωτερικών στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την επίσκεψή του γιά την Συνέλευση του ΟΗΕ. Σε πόσες από αυτές συμμετείχε; Στις μισές; Και γιατί την »κοπάνησε» στην μέση του δείπνου- εκδήλωσης γιά την κυπριακή Προεδρία στο Μανχάτταν με την παρουσία Μπαρόζο, Βαν Ρομπέϊ κλπ βράδυ 26 Σεπτ.; (Αφού δεν συμμετείχε σε όλες, ΓΙΑΤΙ δημοσιογράφοι αθηναϊκών ΜΜΕ τον καλύπτουν, παραπληροφορώντας στην Ελλάδα;)
2— Γιατί ο υπουργός δεν έδωσε συνέντευξη Τύπου γιά όλα τα ελληνόφωνα ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη;
3— Γιατί στην δεκαήμερη παρουσία του στις ΗΠΑ, ΔΕΝ έδωσε συνέντευξη σε κανένα αμερικάνικο ΜΜΕ;
4— Γιατί και στις 3 πόλεις που πήγε (Σικάγο, Βοστώνη, Νέα Υόρκη) αν και συναντήθηκε επίσημα με το American Jewish Committee (AJC) δεν »καταδέχτηκε» να ασχοληθεί με την Ομογένεια; (και δεν αναφερόμαστε στις »στημένες» μικρο-εκδηλώσεις σε Σικάγο, Βοστώνη, όπου κι εκεί καλεσμένοι ήταν και Αμερικανο-Εβραίοι). Ποιό το ΠΡΑΚΤΙΚΟ όφελος γιά την Ελλάδα από το AJC;
(Καταλάβαμε -γιατί φάνηκε ξεκάθαρα- και κάτι άλλο… Βασικά σε Σικάγο, Βοστώνη και Νέα Υόρκη ενδιαφέρθηκες υπουργέ, αφού είχε πριν κανονιστεί, να βρεθείς με το AJC. Οι δε μικρο-εκδηλώσεις »ελληνικού ενδιαφέροντος» στις 3 πόλεις, ήταν απλά »γιά τα μάτια του κόσμου».
5— Στην συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, είπε:«…Δεν κρύβω την βαθιά μου συγκίνηση για τα λόγια συμπαράστασης αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος κινητοποιώντας την Ομογένεια της Αμερικής για να συμπαρασταθεί και να σταθεί στο πλευρό της μαχόμενης αυτή τη στιγμή Ελλάδος και του λαού της…». Ερωτούμε: ΠΟΥ »είδε» ο υπουργός τις »πρωτοβουλίες» και την… »κινητοποίηση» της Ομογένειας από τον αρχιεπίσκοπο; Στον ύπνο του; (H Ομογένεια ΔΕΝ γνωρίζει τίποτα).
6— Γιατί ο υπουργός ΔΕΝ έθεσε στον αρχιεπίσκιοπο Δημήτριο το φαινόμενο της άθλιας χρησιμοποίησης αποσπασμένων Ελλήνων εκπαιδευτικών (που πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο) σε κοινοτικά σχολεία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής; Λογικά όλους θάπρεπε να τους πληρώνει η Αρχιεπισκοπή (που ζει από τους Ομογενείς) και ΟΧΙ η υποφέρουσα Ελλάδα. (Αυτό, υπουργέ, είναι η »προσφορά», το »έργο», του Δημήτριου;)
7- Γιατί »κουβαλούσε» μαζί του, ως »γλάστρα», τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο γιά Απόδημους (Κ. Τσιάρα) και ΔΕΝ τον άφησε να πει ΟΥΤΕ ΜΙΑ κουβέντα, ακόμα και στις μικροσυγκεντρώσεις με προεδροπαράγοντες στα Προξενεία ή στις »στημένες»…δεξιώσεις, σε Σικάγο, Βοστώνη, Νέα Υόρκη;
8— Ζητάτε βοήθεια από την Ομογένεια. Η Ομογένεια πάντα βοηθά την πατρίδα, έστω και αν τους Ομογενείς μας θεωρείτε οι “Ελληνες άξεστοι πολιτικοί, πολίτες 3ης κατηγορίας, αρνούμενοι -γιά τα κομματικά παιχνιδάκια σας- να μας δώσετε το συνταγματικό μας δικαίωμα, της ψήφου, δείχνοντας έτσι στην πράξη, πόσο γελοίοι είστε.
9— Θα μας πείς υπουργέ τι έγιναν τα χρήματα της Ομογένειας γιά τους πυρόπληκτους 2007, που δόθηκαν στο ειδικό Ταμείο (με επικεφαλή τον κ. Π. Μολυβιάτη); Στους πυρόπληκτους ΔΕΝ δόθηκαν ποτέ. Η Ομογένεια έδωσε τα χρήματα γιά τους πυρόπληκτους, όχι γιά το διεφθαρμένο κράτος σας.
( 27 Σεπτ. ’12 ) — ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: