Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πόλεμος για τη μαύρη λίστα


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πόλεμος για τη μαύρη λίστα» και ρεπορτάζ για το σκληρό παζάρι για τα ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών που θα τοποθετηθούν στη λίστα των υπόπτων για αιφνίδιο και παράνομο πλουτισμό. Τριγμοί από την κατάθεση για εμπλοκή Μεϊμαράκη-Λιάπη-Βουλγαράκη σε «ξέπλυμα». Καθήκον της δικαιοσύνης το σύντομο ξεκαθάρισμα. (Σελ. 6,7)
ΑΚΡΙΒΕΙΑ: Μια ματιά στον… υπέροχο κόσμο της καθημερινότητας. Πως φόροι και καρτέλ κρατάνε τις τιμές στο ζενίθ, ξαφρίζοντας τις τσέπες μας. (Σελ. 3,5)

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται σύγκρουση Τσίπρα-διαπλοκής. Πως η Κουμουνδούρου σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τις πολιτικές και προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από το μιντιακό σύστημα.(Σελ. 8,9)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Fast-track παρωδία με αόρατες επενδύσεις.Η κωμωδία με το γεφύρι της Άρτας των αποκρατικοποιήσεων. (Σελ. 16,17)
ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ: Τα βραχιολάκια της παρακολούθησης, προάγγελος ιδιωτικών φυλακών! Ποιος είπε ότι η φαντασία και οι δυνατότητες για ξεπούλμα των φυλακών έχουν όριο; (Σελ. 46,47)
ΣΤΟ IN VITRO: Απελευθερωθείτε από τα απωθημένα σας / Χρήσιμα tips για τον μπαμπά του Σαββατοκύριακου/ Βρείτε τι σας παχαίνει και πολεμήστε το.
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι: Ο γιός του, Γιώργος Χατζιδάκις, ανοίγει το σπίτι και το αρχείο του Μάνου, και διηγείται ιστορίες: Για το Όσκαρ που πέταξε ο Χατζιδάκις στα σκουπίδια. Για τις παρτίδες τάβλι που έπαιζε με την Μελίνα. Για την εποχή που τρύπωνε στα καταγώγια να ακούσει τον Βαμβακάρη. Για τις μέρες της νεότητας του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: