Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απόψε στο κέντρο λόγω του αγώνα δρόμου Energizer Night Run


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν απόψε το βράδυ σε ισχύ σε οδούς και λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου Energizer Night Run (19.00).

Συγκεκριμένα θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πλατεία Συντάγματος, στη Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και τις καθέτους της, στη λεφ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της, στη λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βούρβαχη και Δ. Αρεοπαγίτου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, στη Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Αμαλίας, καθώς και τις καθέτους της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία θα διακοπεί επίσης, στη Βασ. Όλγας και την Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος τους, στη Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και Ηρ. Αττικού, καθώς και στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καλλιρρόης και της Λ. Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Energizer, προκειμένου να στηρίξει την One Million Lights, διοργανώνει το Energizer Night Run σε 11 πόλεις παγκοσμίως. H Energizer Ελλάς με την ενέργεια αυτή θα στηρίξει και τα Παιδικά Χωριά SOS. Όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εγγραφές καθώς και ένα επιπλέον ποσό που έχει ήδη οριστεί, θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Αθήνα θα είναι μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσει το Energizer Night Run, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, με τη συνεργασία του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου της Αθήνας. Η έναρξη θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 19.00 μ.μ.

Κάθε συμμετέχων στο Night Run θα παραλάβει ένα φακό κεφαλής Energizer (Headlight) που καλείται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα καθώς και ένα συλλεκτικό τεχνικό T-shirt Energizer Night Run Mizuno, το οποίο επίσης καλείται να φορέσει κατά την διάρκεια του αγώνα. Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία ChampionChip και για κάθε δρομέα θα καταγραφεί και ο καθαρός του χρόνος (από τη στιγμή που θα περάσει τη γραμμή της εκκίνησης). Όλοι όσοι ξεκινήσουν τον αγώνα, θα λάβουν ένα αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο συμμετοχής.

Διαδρομή: Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου - Λεωφ. Βασ. Σοφίας - Λεωφ. Βασ. Αμαλίας - Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Λεωφ. Βασ. Αμαλίας - Λεωφ. Βασ. Όλγας - Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου (Απόσταση: 5 χλμ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom