Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται ως αυτή την ώρα το θρίλερ στον Κορυδαλλό


Επετράπη η είσοδος στο δικηγόρο του Παν. Βλαστού

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού και του Εισαγγελέα έδρας με τον Παναγιώτη Βλαστό και τέσσερα μέλη των «Πυρήνων» ( τους Μιχάλη και Γιώργο Νικολόπουλο, Νταμιάνο Μπολάνο και ενός ακόμη που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομά του) συνεχίζονται μέχρι αυτήν την ώρα.

Η ομάδα των κρατουμένων, που είχε στην κατοχή της και όπλο, νωρίτερα αποπειράθηκε να αποδράσει από τις φυλακές και κράτησε ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ζητούσε επίμονα να επιτραπεί η είσοδος στη φυλακή στο δικηγόρο Φραγκίσκο Ραγκούση, διαφορετικά δεν θα ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ραγκούσης εισήλθε πριν από λίγη ώρα στο χώρο των φυλακών και πλέον αναμένεται να συζητηθεί η λίστα αιτημάτων που ο Παναγιώτης Βλαστός και η ομάδα των «Πυρήνων» ετοίμασαν νωρίτερα αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Εκτός από τους τρεις ομήρους-σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στο κτίριο των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκονται εγκλωβισμένα ακόμη περίπου 20 άτομα. Πρόκειται για συγγενείς και επισκέπτες κρατουμένων, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο κτίριο, όταν σήμανε ο συναγερμός για την απόπειρα απόδρασης.

Μέχρι στιγμής έχουν αφεθεί ελεύθερες τέσσερις γυναίκες.
http://www.newsbeast.gr/

2 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

Δημήτρη καλησπέρα.
Τι σημαίνει αυτή η συμμαχία, Βλαστού-Πυρήνων; Τι βλέπεις εσύ που είσαι "μέσα" στην ενημέρωση;
Καλή δύναμη!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Οικοδόμε καλησπέρα!
Απλος παρατηρητής των γεγονότων είμαι,όπως όλοι μας και τίποτα περισσότερο.
Θίγεις ένα τεράστιο θέμα αυτό της "τρομοκρατίας",πάντα σε εισαγωγικά η λέξη,για το οποίο θα σε παραπέμψω εδώ.
Επίσης αν πατήσεις στην ετικέτα Τρομοκρατία στο μπλογκ μου και διαβάσεις κι άλλα πολλά κομμάτια σχετικά θα καταλάβεις τι ακριβώς πιστεύω για την "τρομοκρατία" στην Ελλάδα.
Να είσαι καλά και δύναμη πολύ,θα μας χρειαστεί.

Read more: Go to TOP and Bottom