Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συναγερμός στον Κορυδαλλό - Κρατούν ομήρους Σωφρονιστικούς υπαλλήλους - Εγκλωβισμένοι οι επισκέπτες


Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Κορυδαλλού και σε ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία από την υπόθεση θρίλερ με ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και πολίτες επισκέπτες,που διαδραματίζεται τα τελευταία λεπτά στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πρωταγωνιστής φέρεται να είναι ο Παναγιώτης Βλαστός,ο γνωστός βαρυποινίτης από την υπόθεση από απαγωγής του επιχειρηματία Περ. Παναγόπουλου,ο οποίος με άγνωστο μέχρι τώρα τρόπο κατάφερε να ακινητοποιήσει τρεις(;) τουλάχιστον σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αυτή τη στιγμή να τους κρατάει ομήρους.

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα είναι συγκεχυμένες και κανείς δεν έχει σαφή εικόνα για τον αριθμό των υπαλλήλων που βρίσκονται στα χέρια του.

Σκοπός του βαρυποινίτη είναι να αποδράσει και αυτό ζητάει από τις αρχές γιατί σε διαφορετική περίπτωση απειλεί πως θα τους σκοτώσει όλους.

Αλλες πληροφορίες θέλουν μαζί με τον Παναγιώτη Βλαστό να είναι κι άλλοι βαρυποινίτες καθώς και μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που επίσης θέλουν να αποδράσουν από τις φυλακές.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εγκλωβισμένοι στα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτή την ώρα στον Κορυδαλλό βρίσκονται και αρκετοί επισκέπτες-συγγενείς κρατουμένων,για τους οποίους γίνονται διαπραγματεύσεις απεγκλωβισμού των.

Στις φυλακές από την πρώτη στιγμή βρίσκονται ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας.

Ακούστε νεώτερες πληροφορίες από το δελτίο του ALPHA

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τι τους νοιάζει αυτους....αυτοι θα κινδυνέψουν;;;;;;;;;

vicki58 είπε...

πώς μπορούμε να βρούμε τα ονόματα των τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων;

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς όπως πάντα Ρίκη μου αθώοι την πληρώνουν.Το τραγικό είναι πως το όπλο πέρασε στον Κορυδαλλό μητέρα κρατουμένου σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή κυρία Βίκυ αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας αλλά όπως καταλαβαίνετε τέτοιες πληροφορίες αυτή την ώρα που η κατάσταση είναι ακόμα σε εξέλιξη δεν δίνονται από καμία πηγή.
Ψυχραιμία κι ας ευχηθούμε να επικρατήσει η λογική και να τελειώσουν όλα ήρεμα.

Read more: Go to TOP and Bottom