Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Να βουλευτής,να μάλαμα!!! το βίντεο με τη φραστική επίθεση στο Θανάση Οικονόμου

Οι πολίτες ζητάν να παραιτηθούν και να εξαφανιστούν, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν  το μνημόνιο και την κυβέρνηση Παπαδήμου
Η χώρα βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στην κρίση. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ένα πράγμα: Ότι η μόνη τους άμυνα έναντι ενός εξαγριωμένου μαζί τους κόσμου, είναι να γαντζωθούν πάση θυσία στην εξουσία, κρυπτόμενοι πίσω από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα,όπως η πρόταση των κ.κ. Θανάση Οικονόμου,Οδ.Βουδούρη και Φραγκίσκου Παρασύρη  για ένα "νέο ΠΑΣΟΚ".Όμως ο κόσμος δεν "τρώει κουτόχορτο".Τους έχει πάρει χαμπάρι και το μόνο που καταφέρνουν πια,είναι να στρέψουν εναντίον τους και τους τελευταίους που ακόμα δεν τους βρίζουν...Έτσι χθες,μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου, ο οποίος στην κυριολεξία δεν είχε που να... κρυφτεί,όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο εξαγριωμένους νεαρούς ψηφοφόρους του!!!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ακόμα και τη λέξη «αλήτης» χρησιμοποίησε ο βουλευτής Ιωαννίνων, Θανάσης Οικονόμου, για να αντικρούσει την φραστική επίθεση που δέχτηκε από εξοργισμένους πολίτες, οι οποίοι καυτηρίασαν την πολιτική της κυβέρνησης.Τα κρούσματα αποδοκιμασιών κατά πολιτικών είναι πολλά. Ωστόσο, είναι ανεπίτρεπτο για έναν εκλεγμένο βουλευτή να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις και να μην χάνει την ψυχραιμία του, όταν οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι το πολιτικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: