Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

3.818.286,51 €, σε δύο μήνες, για τα …μεταφορικά των εφημερίδων !!!


Ενώ αποφάσισαν να φορολογήσουν τις συντάξεις πάνω από 500 ευρώ, ενώ κόβουν τα επιδόματα πρόνοιας, ενώ καταργούν τις απαλλαγές των πολυτέκνων, με μία υπογραφή δίνουν 3.818.286,51 € (ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΞΙ ΕΥΡΩ και ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΑ), και επιδοτούν την διακίνηση του ημερησίου και περιοδικού τύπου στο εσωτερικό της χώρας, για δύο μήνες, Μάρτιο και Απρίλιο 2011. Έτσι οι χρεωκοπημένοι εκδότες τρίβουν τα χέρια τους και στηρίζουν λυσσασμένα ΠαπαΠΑΣΟΚ. Αν λάβουμε υπ΄ όψη ότι για το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2011, έδωσαν   3.896.826,16 € για τον ίδιο λόγο, τότε η διακίνηση των εφημερίδων, κοστίζει στους έλληνες πολίτες, 23.000.000 €, ετησίως.
Και το κερασάκι στην τούρτα της οικονομικής και πολιτικής αλητείας, το βάζει απόφαση με την οποία οι έλληνες πολίτες πληρώνουν 613.401,03 € (ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ και ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ) πάλι για την μεταφορά του τύπου στο εσωτερικό της χώρας, από την εταιρεία ΑΕΡΟΛΑΝΤ, το Β΄ Εξάμηνο του 2010 (Ιούλιος-Δεκέμβριος 2010).
Το πάρτυ δεν έχει τέλος. Στην υγεία των κορόϊδων, και να μην θυμώνετε όταν ο Πάγκαλος σας αποκαλεί μ@λ@κες. Κάτι ξέρει…. Και σίγουρα έχει δίκιο.

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αν είναι δυνατόν Δημήτρη μου .!
Αυτή η είδηση στο βαθμό που είναι ακριβής είναι είδηση βόμβα.
Καλά κανείς δεν το πήρε πρέφα ? Ούτε οι πάνσοφοι τοποτηρητές που έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού των Ελλήνων πολιτών ?

Το 15ο σχόλιό μου στο http://ligery.pblogs.gr/2011/12/h-istoria-epanalambanetai.html#comments
το διάβασες να πάθεις ότι εγώ ?
Κι ύστερα μου λες ψυχραιμία .Τους αθλίους τους δικούς μας .Οι άλλοι δεν με εντυπωσιάζουν ,την δουλειά τους εν ψυχρώ εκτελούν. Αλλά οι δικοί μας ? Οι μέχρι προ τινος σοσιαλιστές ? .τρομάρα να τους έλθει. ! Αν ξαναδούν την είσοδο της Βουλής είμαστε άξιοι της τύχης μας.
ΥΓ: Εύχομαι τα Χριστούγεννα να συμπέσουν με το πλέον χαρμόσυνο γεγονός φέτος της ζωής σας.
Με αγωνία αλλά και υπομονή παραμένω με την σκέψη διαρκώς δίπλα σας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου η είδηση είναι ακριβέστατη αφού το έγγραφο είναι του υπουργείου οικονομικών από τη διαύγεια τρομάρα τους.
Οπως θα πρόσεξες απουσίαζα δύο μέρες για να "αποχαιρετίσω" ένα συγγενή στην πατρίδα που τον έφαγε το ΕΣΥ κι έχω χάσει επεισόδια της επικαιρότητας. Τώρα πέρασα από τον Πηγαιμό και διάβασα τα ωραία και τ' απίθανα.
Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου,η πίση κάθε μέρα στο 16 είναι!!!

Read more: Go to TOP and Bottom