Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ευτυχέστε τους και το 2012


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ευτυχέστε τους και το 2012» αυτούς που μας έδεσαν, μας πούλησαν και γκρέμισαν τη χώρα. Ρεπορτάζ για όλα όσα έρχονται το 2012: Νέα μέτρα, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό (Σελ. 4,5)

Κύπρος: Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου ξεπερνούν τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, προκαλώντας ενδιαφέρον και τριβές μεταξύ «συμμάχων» και άσπονδων φίλων, οι οποίοι διεκδικούν μερίδιο από τη μεγάλη ενεργειακή πίτα. (Σελ. 6,7)

Παπανδρέου: Απ’ ότι λέει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, κρατά κλειστά τα χαρτιά του και σιγοψήνει τους δελφίνους, έχοντας υπό τον έλεγχό του τις διαδικασίες. (Σελ.8,9)

Οικονομία: Η ρωσική αρκούδα έρχεται για… τζάμπα ψώνια. Επικεντρωμένη στον τομέα της ενέργειας η Μόσχα προωθεί μεγάλες μπίζνες στην Ελλάδα και κινείται μεθοδικά για να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο στο ελληνικό ξεπούλημα. (Σελ. 33)

Συντάξεις: Ένας αναλυτικός οδηγός για όλα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε ένα τετρασέλιδο, από την επιστημονική ομάδα της ΕΝΥΠΕΚΚ υπό την εποπτεία του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου και του νομικού Διονύση Τεμπονέρα. (Σελ. 19, 20, 45,46)

Δεν υπάρχουν σχόλια: