Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Κώστας Καραμανλής στο Crash: «Έζησα σε καραντίνα μέχρι το βράδυ των εκλογών»


Μεταξύ "τυρού και αχλαδιού","καφέ και παξιμαδιού" ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής "εξομολογείται" για ακόμα μια φορά στο Γιώργο Τράγκα το δράμα του.Κι ο δημοσιογράφος μεταφέρει στο περιοδικό του,το Crash που κυκλοφορεί την Παρασκευή 9/12 όσα ο Καραμανλής θέλησε να πει κι όπως ο ίδιος τα ερμηνεύει:"Εζησα σε καραντίνα μέχρι το βράδυ των εκλογών" λέει ο Κώστας Καραμανλής κι ο Τράγκας γράφει για 242 μέρες ομηρίας του συνδέοντας  τις εξομολογήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τα Wikileaks και τα ειδικά μηνιαία δελτία της ΕΥΠ που πήρε στα χέρια του!
Θα έχει ενδιαφέρον να διαβάσουμε τα όσα "δηλώνει"-"εξομολογείται" ο Καραμανλής πάντα με το ερώτημα να πλανάται:γιατί δεν μίλησε στον Ελληνικό λαό,όσο ήταν ακόμα πρωθυπουργός,για τις όποιες απειλές που μπορεί να δέχτηκε;Τι του κρατάει κλειστό το στόμα;
Γιατί κι αυτή τη φορά δεν πρόκειται ακριβώς για συνέντευξη!

Ας θυμηθούμε τι είχε εξομολογηθεί τον Ιανουάριο του 2011,πάλι στο Γιώργο Τράγκα και στο Crash,ο πρώην καταλληλότερος για πρωθυπουργός:
"Εγώ τελείωσα", λέει στον Γιώργο Τράγκα και στο περιοδικό Crash, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. "Τώρα θα ασχοληθώ με την οικογένειά μου. Τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Θα γράψω ένα βιβλίο. Μια ιστορική αφήγηση, όχι ένα πολιτικό μανιφέστο".

Λέει επίσης οτι το σκέφτεται αν θα είναι ξανά βουλευτής και η απογοήτευσή του όπως λέει ο δημοσιογράφος είναι έκδηλη.

Για την υπόθεση του Βατοπεδίου επιμένει στην αρχική του άποψη. "Πίστευα οτι δεν με αγγίζει ηθικά το θέμα του Βατοπεδίου. Πήγαινε να δεις που μένει ο Αγγέλου και θα καταλάβεις. Σίγουρα έγιναν λάθη."

Ο τέως πρωθυπουργός διαψεύδει σενάρια που τον φέρνουν να βοηθάει τους Βατοπεδινούς μετά από παράκληση του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου. "Ποτέ ο Τάσσος δεν μου ζήτησε τίποτα", λέει χαρακτηριστικά.

'Οσο για τους περίφημους νταβατζήδες; Λέει: "Οι ενδιαφερόμενοι τότε κινητοποίησαν τους μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους στην Ευρώπη. Την Μπούικ, την Χόχτιφ και άλλες που με την δύναμή τους μπλόκαραν στις Βρυξέλλες το νομοσχέδιο. Μας απείλησαν οτι θα κόψουν τις επιδοτήσεις. Τι να έκανα; Τώρα, όμως το 2009 οι κοινοτικοί με απόφασή τους μα δικαίωσαν. Εκ των υστέρων..."

Οσο για τα όσα λέγονται από το λεγόμενο βαθύ λαρυγγι για όσα περιέχονταν στον σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου μια λέξη βγαίνει από το στόμα του: "Βλακείες".

1 σχόλιο:

Georges Hunter είπε...

Φίλε Κωνσταντίνε γιά πόσο θα επιτρέπεις στον αντωνάκη να καταστρεφει την Ν.Δ.?Δεν βλέπεις ότι είναι λίγος,μήπως είναι η ώρα να τού τραβήξεις το αφτί καί να γίνει πάλι ΠΟΛΑ,ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΘΟΣ ΤΟΥ.Αν ποτέ γίνουν.....εκλογές εγώ,εμείς καί...χιλιοι δεκατρεις δεν είμαστε στην Ν.Δ.Καιρός να θυμηθείτε τον ΜΕΤΑΞΑ πού αν καί φιλογερμανός είχε τα αρχ....να πεί ΟΧΙ.Αυτά τα πράγματα γιατί λένε όλο ναί με κολοτούμπες.Ξέρω πιό πολλά αλλά μιλάω τώρα σαν τον μακάκα τον λαό μας.Βοηθεια γιά αυτούς πού τούς ξεφτίλησε ο παπανδρεισμός,τα πασόκια πού θέλανε τον λαό στην εξουσία,ΧΑ.

Read more: Go to TOP and Bottom